PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca gana al CD Lugo en l'últim partit de pretemporada (1-0)

Els vermells vencen al conjunt de Lugo gràcies a un gol d'Iván Bravo en la primera part

El RCD Mallorca ha guanyat al CD Lugo (0-1) en l'últim partit de pretemporada per als de Luis García Plaza. Un gol d'Iván Bravo en la primera meitat donen la victòria a un conjunt vermell que ha aconseguit guanyar tres dels quatre partits jugats en pretemporada abans de l'inici de lliga la setmana que ve davant el Rayo Vallecano.

Per a l'últim partit de la pretemporada, Luis García Plaza ha fet pocs canvis respecte a l'últim partit davant el CD Castelló. Febas ha entrat en el lloc de Salva Sevilla i Abdón en el lloc d'Álex Alegría. Antonio Raíllo i Joan Sastre han repetit per quarta vegada consecutiva titularitat en l'onze inicial del RCD Mallorca.

Els vermells han iniciat el partit amb molta iniciativa i amb arribades des de la banda dreta amb accions individuals de Llac Júnior i Joan Sastre. Grans incorporacions pel lateral, però sense arribar a trobar la porteria rival. Els de Luis García Plaza han continuat amb la pressió alta dificultant la sortida del conjunt de Lugo. Els de Juanfran García han superat la defensa vermella amb desplaçaments llargs, però sense arribar a crear perill sobre la porteria visitant.

Les millors ocasions del CD Lugo han arribat a pilota parada. Serveis de cantonada que la defensa vermella ha buidat lluny de la porteria de Manolo Reina. Mentrestant, el RCD Mallorca ha arribat a l'àrea rival amb llargues combinacions, però sense finalitzar sobre la meta local. En el minut 34 ha arribat una ocasió de perill a favor dels vermells. Un servei de cantonada botat per Dani Rodríguez que, després que Russo la pentinés, Stoichkov ha rematat per sobre de la porteria de Cantero.

En el minut 45 ha arribat el primer gol per al RCD Mallorca. Iván Bravo ha recollit un rebutg després d'un centre lateral de Joan Sastre i el seu tret ha entrat després de rebutjar en un defensa. El lateral esquerre ha aconseguit el seu primer gol amb la samarreta del primer equip del RCD Mallorca. Amb el gol s'ha arribat al final de la primera part.

La segona meitat ha arrencat amb molta intensitat. El CD Lugo ha començat amb la possessió de la pilota, però a mesura que han passat els minuts els vermells han controlat el joc. En el minut 57 ha arribat la primera ocasió clara de la segona part. Una jugada individual de Febas dins de l'àrea i, després d'un gran centre, Dani Rodríguez ha cabotejat per sobre de la meta rival.

En els segons 45 minuts, Luis García Plaza ha fet canvis en l'equip per a donar continuïtat i provar a tots els jugadors a una setmana de l'inici de lliga. En el minut 85, Manolo Reina ha realitzat una doble parada després d'una falta lateral botada per l'equip de Lugo. En el minut 90, Luka Romero ha tingut una ocasió clara. Un gran passi entre línies de Stoichkov i Luka ha disparat per sobre de la porteria del CD Lugo. El partit ha acabat amb un gran acostament de Rodó per la banda dreta en l'última trobada de pretemporada per als de Luis García Plaza.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre (77’), Raíllo, Russo (77’), Bravo (64’), Baba (64’), Febas (69’), Dani Rodríguez (77’), Lago Júnior (64’), Stoichkov, Abdón (64’)

Suplents: Miquel Parera, Alberto Redondo (77’), Carlos Quintana (77’), Rafel Obrador (64’), Antonio Sánchez (64’), Luka Romero (64’), Salva Sevilla (69’), Álex Alegría (64’), Víctor (77’)

CD Lugo: Cantero, Marcelo, Hugo Rama, Carrillo, Pedro, Campabadal, Martín, Marcos, Quindimil, Dani Vidal, Morais

Suplents: Varo, Diego Alende, Pita, Herrera, Seoane, Barrero, Borja D, Canella, Sebas, Iriome, Julen, Alex Rey, Escobar, Castellano, Manu Núñez

Gols: Iván Bravo, 1-0 (45’)