Destacats

El RCD Mallorca frega la remuntada (1-2)

L'equip de Vicente Moreno ha reaccionat després del descans i ha tingut ocasions per aconseguir un punt a Son Moix

El RCD Mallorca ha perdut davant el Reial Betis en un partit on va anar de menys a més. Els vermells han fregat la remuntada en una gran segona meitat, Lago Junior ha retallat des del punt de penal i després un gran Joel ha frustrat els atacs dels mallorquins (1-2).

El tècnic Vicente Moreno només ha fet un canvi respecte a l'onze de la jornada anterior donant entrada a Lumor en lloc de Sastre. Lago Junior, recuperant-se de les seves molèsties físiques, s'ha quedat esperant la seva oportunitat a la banqueta.

El partit acabava de començar quan els vermells s'han trobat amb el primer problema. Fekir s'ha anticipat a Baba a l'àrea i el ghanès ha comès penal. Joaquín ha enganyat Reina ras a la dreta de la porteria avançant als visitants.

El Mallorca no ha creat massa perill sobre la porteria de Joel i amb prou feines ha inquietat amb dos xuts de Kubo i una bona rematada de Febas. Es passava de la mitja hora quan una pèrdua al centre del camp ha desencadenat el contraatac del Betis, la pilota ha arribat a Fekir i amb un xut llunyà ha sorprès Reina posant el 0-2 al marcador.

Vicente Moreno ha volgut donar un canvi d'aires al descans i Lago Junior ha saltat al terreny de joc en lloc de Baba. Els mallorquins han respost al missatge i han començat a assetjar la porteria del Betis. Aquesta vegada ha estat Guardado el que ha derribat Dani Rodríguez a l'àrea i Lago Junior, l'especialista vermellenc des dels onze metres, ha retallat distàncies.

El partit s'ha trencat després de l'1-2 i els dos equips han pogut marcar. Primer el Betis però Reina i Fran Gámez han tret la pilota de sota la porteria i després el Mallorca amb dues rematades des del punt de penal de Raíllo i Dani Rodríguez.

Abdón i Chavarría han sortit des de la banqueta per donar l'últim impuls als vermellencs i el Mallorca anava a tenir les seves oportunitats. A falta de cinc minuts Lago Junior ha rematat un gran contraatac i just després Kubo ha xutat des de la frontal de l’àrea. Les dues vegades, un Joel salvador, ha realitzat dos grans intervencions per evitar la remuntada mallorquina.

RCD Mallorca: Reina, Fran Gámez, Valjent, Raíllo, Lumor, Baba (45’), Salva Sevilla, Febas, Kubo, Dani Rodríguez (76’) y Budimir (68’).

Canvis: Fabricio, Xisco Campos, Chavarría (76’), Lago Junior (45’), Abdón (68’), Joan Sastre i Señé.

Real Betis: Joel, Emerson, Mandi, Bartra, Feddal, Pedraza, Guardado, Fekir (84’), Canales, Joaquín (79’) y Loren (68’).

Canvis: Dani Martín, Barragán, Édgar, Borja Iglesias (68’), Kaptoum (79’), Lainez (84’) e Ismael.

Gols: 0-1, Joaquín de penal, min. 7; 0-2, Fekir, min. 33; 1-2, Lago Junior de penal, min. 55.