Destacats

El RCD Mallorca empata davant el Mainz 05

Un partit d'entrenament disputat a Son Bibiloni

El RCD Mallorca ha empatat (2-2) davant el Mainz 05 en un partit d'entrenament disputat a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Els gols vermells van ser d' Amath Ndiaye i Vedat Muriqi des del punt de penal.

Un minut li va bastar al conjunt dirigit per Javier Aguirre per a posar el 1-0 en el marcador. Després de robar una pilota en el centre del camp, Amath amb gran velocitat, va enfilar la porteria i va posar la pilota al fons de la xarxa. En el minut 19 arribaria l'empat per part del Mainz des dels onze metres. L'àrbitre va assenyalar la pena màxima després que Raíllo derroqués a Leandro Barreiro en l'àrea petita. Barkok va ser l'encarregat de materialitzar el penal i posar el 1-1 en el lluminós. Tornaria avançar-se el RCD Mallorca en el minut 38 després d'una clara empenta de Barreiro sobre el capità bermellón. Muriqi marcaria el segon des dels onze metres.

En la segona part, el tècnic mexicà va optar per un onze totalment diferent mentre el Mainz 05 només va fer alguns recanvis. Als cinc minuts, el conjunt alemany va aconseguir posar el 2-2 en el marcador; Shabani va donar una gran assistència a Danny Da Costa que superaria a Leo Román. En els últims minuts, el RCD Mallorca va disposar de les ocasions més clares del partit però sense fortuna.

RCD Mallorca

(Primera part): Greif, Gio González, Nastasic, Russo, Raíllo, Jaume Costa, Baba Battaglia, Amath, Kadewere y Muriqi.

(Segona part): Leo Román, Antonio, Valjent, Gayà, Copete, Cufré, Galarreta, Grenier, Dani Rodríguez, Abdón y Ángel.

Mainz 05 (Primera part): Gilbert, Aarón Martín, Barkok, Barreiro, Ingvartsen, Fulgini, Tauer, Caci, Kohr, Laux y Bobzien.

Canvis: Stach, Da Costa, Riess, Mizuta, Delano, Shabani y Hack.

Gols: 1-0 (Amath, 1'); 1-1 (Barkok 19'); 2-1 (Muriqi 38');  2-2 (Da Costa 52')