Destacats

El RCD Mallorca empata contra CA Osasuna

Lago Junior i Salva Sevilla han avançat els vermells dues vegades en el marcador però els de Pamplona han pogut reaccionar

El RCD Mallorca ha empatat després d'avançar-se per partida doble dues vegades en el marcador davant del CA Osasuna. Lago Junior, a la primera meitat, i Salva Sevilla, a la segona, han anotat dos penals però els navarresos han sabut reaccionar empatant un partit molt competit i ple de alternatives.

Vicente Moreno ha introduït només un canvi pel que fa a l'onze de Leganés donant entrada a Lumor en lloc de Sastre amb Fran Gámez a la banda dreta. A més, Lago Junior ha ocupat la banda dreta i Dani Rodríguez ha passat a l'esquerra. Aquest canvi de posicions ha resultat decisiu a la primera meitat ja que el Mallorca ha aprofitat la profunditat de l’ivorià per crear perill constant a l'esquena de l'ex mallorquinista Estupiñán.

Per aquesta banda ha arribat un centre, Dani Rodríguez s'ha avançat a Roberto Torres forçant el penal que anava a suposar l'1-0 a favor de Mallorca. Lago Junior ha enganyat Rubén, que no ha pogut fer res, i ras per l'esquerra ha avançat els vermells. A partir d'aquí

han arribat els millors minuts dels mallorquins que han gaudit de diverses ocasions per marcar un altre gol.

Després del pas pels vestidors el partit a canviat de registre. L'Osasuna ha pujat les línies i ha començat a apropar-se més a la porteria de Reina. Per la seva banda, els de Vicente Moreno han tingut dues bones ocasions amb dos bones passades filtrades de Febas que Lago i budimir han rematat fora.

S'acostava el minut 70 quan Marc Cardona ha realitzat una gran diagonal, ha arribat a l'àrea del Mallorca i ha posat l’empat al marcador. Arribaven minuts de bogeria a Son Moix. Salva Sevilla ha tornat el somriure a la graderia amb una altra pena màxima forçada per Budimir. Però poc ha durat l'alegria local. Dos minuts més tard Rubén García ha rematat de cap una centrada d’ Estupiñán i ha posat la pilota a l'escaire, impossible per Reina. Al final, 2-2 i un punt per a cada equip en un partit molt competit.

RCD Mallorca: Reina, Valjent, Raíllo, Lumor Agbenyenu, Baba, Sevilla, Febas, Dani Rodríguez, Lago Junior, Ante Budimir

Canvis: Salibur per Lago Junior, Trajkovski per Febas i Abdón per Dani Rodríguez.

CA Osasuna: Rubén, Aridane, Estupiñán, Roncaglia, David García, Torres, Jon Moncayola, Rubén, García, Darko, Brandon, Marc

Cambios: Fran Mérida per Roberto Torres, Luis Perea per Brandon i Chimy Ávila per Marc Cardona.

Goles: 1-0, Lago Junior de penal, min. 21. 1-1, Marc Cardona, min. 68; 2-1, Salva Sevilla de penal, min. 75; 2-2, Rubén García, min. 77.