El RCD Mallorca empata davant l'Athletic Club

El conjunt mallorquinista suma un punt en a l'Estadi Mallorca Son Moix

El RCD Mallorca va empatar 0-0 davant l'Athletic Club a l'Estadi Mallorca Son Moix en la jornada 4 de LaLiga EA Sports. El col·legiat va anul·lar en el minut 48 un gol de Vedat Muriqi per fora de joc. Les ocasions més clares del partit també passarien per les botes del Kosovar: en la primera Vivian desviaria un tret seu quan només havia de batre a Unai Simón, i minuts més tard, a la sortida d'un córner, Iñaki Williams trauria sota pals un remat de cap del pirata. D'aquesta manera, el conjunt de Javier Aguirre suma un punt a casa.

En la primera part, el conjunt rival va arrencar la trobada amb ganes de dominar, però es va topar amb un RCD Mallorca ferm i segur enrere, i amb la intenció de sortir al contraatac amb Larin i Muriqi al capdavant. En el minut 25, a prop va estar de marcar Sancet, que se li va quedar la pilota franca dins de l'àrea però el seu tret va marxar llepant el pal.

La segona part va començar sense canvis en les banquetes. En el minut 48, l'àrbitre anul·laria un gol al RCD Mallorca. Falta lateral que bota Darder cercant a Muriqi en el segon pal. El pirata arrencaria avançat a la línia defensiva i el seu remat de cap quedaria invalidat. Mancant quinze minuts per al final, el portera mallorquinista realitzaria una gran intervenció. Rajkovic posaria la mà per a desviar un xut amb paràbola de Muniain que portava molt de perill. En tan sols dos minuts, Muriqi tornaria a disposar de dues grans ocasions de gol. En el minut 72, després de guanyar l'esquena als defenses, el pirata manaria la pilota al lateral del pal dret. Uns segons després fruit d'un córner botat per Sergi Darder des de la dreta,  Muriqi cabotejaria l'esfèric però Iñaki Williams aconseguiria rebutjar la pilota sobre la línia de gol. Malgrat les nombroses ocasions de gol, el RCD Mallorca no va aconseguir batre a Unai Simón. D'aquesta manera, va haver-hi repart de punts entre tots dos equips.

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Gio, Valjent, Van der Heyden, Lato (Jaume Costa, 69′), Samu Costa, Dani Rodríguez (Morlanes, 69′), Sergi Darder (Abdón, 84′), Larin (Llabres, 56′) y Muriqi.

Athletic Club: Unai Simón, Lecue (Beñat Prados, 60′), Vivian, Paredes, Yuri, Vesga (Dani García, 78′), Galarreta, Sancet (Muniain, 60′), Iñaki Williams (Raúl García, 84′), Nico Williams (Berenguer, 78′) y Guruzeta.