Destacats

El RCD Mallorca empata a zero davant el Real Zaragoza en La Romareda

Repartiment de punts entre vermells i aragonesos després d'un partit igualat i amb moltes ocasions

El RCD Mallorca empata en La Romareda davant el Real Zaragoza (0-0). Els de Luis García Plaza empaten i sumen un punt lluny del Visit Mallorca Estadi. Amb aquest empat, el RCD Mallorca suma nou partits sense conèixer la derrota.

Per a la jornada 10 de la Lliga SmartBank i el tercer partit de la setmana, Luis García Plaza ha realitzat cinc canvis en l'equip titular. En defensa, Russo ha entrat en el lloc de Raíllo. En el centre del camp, Bava ha tornat a l'onze per I. Ruiz de Galarreta i Febas ha entrat per Salva Sevilla. En atac, Lago Junior i Cardona han entrat per Mboula i Trajkovski.

El primer acostament vermell ha arribat en el minut quatre de partit. Aleix Febas ha rematat fos una gran assistència de Marc Cardona des de dins de l'àrea després d'una bona paret entre Amath i Lago Junior per banda esquerra. Els de Luis García Plaza han arrencat el partit amb molt de ritme i intensitat arribant a la porteria local, però sense aconseguir materialitzar les ocasions.

En el minut 35, el Real Zaragoza s'ha acostat amb perill a la porteria de Manolo Reina. G. Fernández ha rematat dins de l'àrea un centre de Chavarría, però el porter vermell ha desviat la pilota de la seva meta. En el minut 44, Marc Cardona ha disparat alt després d'una contra portada per Dani Rodríguez i una assistència de Llac Júnior des de l'esquerra.

La primera ocasió de la segona part ha arribat en el minut 64. Mboula ha tingut una ocasió clara per a avançar al RCD Mallorca. L'extrem vermell s'ha anat entre dos defenses i, des de dins de l'àrea, ha enviat la pilota per sobre de la porteria defensada per Álvarez. En el minut 79, el portera del Reial Saragossa ha desviat un tret de Abdón Prats que, després d'un rebutgi de Dani Rodríguez, ha rematat amb la cama dreta.

En els minuts finals de partit els de Luis García Plaza han buscat la porteria local amb centres laterals i a pilota parada. En el 87, Mboula ha realitzat un u contra un en banda i, després d'un centre xut, Abdón no ha aconseguit trobar la meta d'Álvarez amb una rematada al primer toc. Amb la insistència vermella s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, Russo, Valjent, Cufré, Baba (63’), Febas (85’), Lago Junior (63’), Dani Rodríguez, Amath (73’), Cardona (73’)

Suplentes: Miquel Parera, Leo, B. Olivan, I. Ruiz De Galarreta (63’), Salva Sevilla (85’), Abdón (73’), Murilo, Fran Gámez, Mboula (63’), Trajkovski, Raíllo, Antonio Sánchez (73’)

Real Zaragoza: Álvarez, A. Tejero, Guitian, Narvaez, Javi Ros (67’), G. Fernández (72’), Chavarría (83’), Nieto, Atienza, Bermejo (83’), Francho

Suplentes: Raton, Vuckic (72’), Luca Zanimacchia (83’), James I (67’), Eguaras, Papu, Jannik, Zapater, Larra (83’), Rai, A. Frances