Destacats

El RCD Mallorca empata a zero davant el Real Sporting

Els vermells sumen un punt en el qual ha estat un partit molt igualat en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca empata contra el Real Sporting (0-0). Els de Luis García Plaza han sumat un punt després d'un partit igualat, sense ocasions clares. Amb aquest empat, els vermells sumen dotze jornades sense perdre i una setmana més deixen la porteria a zero.

Per a la jornada 13 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat dos canvis respecte a l'equip que va aconseguir la victòria en en Motilivi davant el Girona FC. Martin Valjent ha tornat a l'equip titular per Russo i Mboula ha ocupat la banda esquerra entrant per Oliván i Cufré ha passat al lateral esquerre.

El partit ha començat amb una ocasió de perill per al Real Sporting. En el minut dos, Pedro Díaz ha finalitzat una jugada individual amb un xut que ha passat prop de la porteria de Manolo Reina. Dos minuts després, el RCD Mallorca ha respost amb una bona carrera de Dani Rodríguez que ha assistit a Mboula però, des de dins de l'àrea, no ha pogut superar a Mariño.

En el minut 10 ha tornat a arribar el Real Sporting amb perill. Aitor ha rematat un centre de Manu García, però Reina ha detingut en dos temps el xut visitant. A partir d'aquí la igualtat ha dominat el partit. Els dos equips han realitzat bones triangulacions, però sense arribar a tenir oportunitats clares. Amb el 0-0 en el marcador s'ha arribat al descans.

Igual que la primera meitat, amb ritme i paritat ha iniciat la segona. No ha estat fins al minut 56 quan ha arribat la primera ocasió. Joan Sastre ha provat a Mariño des de lluny, però el portera ha desviat la pilota a servei de cantonada. En el 69, Djuka ho ha intentat de falta directa, però la pilota ha sortit rebotat de la barrera i ha sortit desviat de la porteria vermella.

En els minuts finals, el partit s'ha convertit en un període d'anades i vingudes sense arribar a materialitzar les ocasions. Els de Luis García Plaza han buscat la porteria rival amb combinacions prop de l'àrea, però no han aconseguit trobar els tres pals. Amb l'empat a zero s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, A. Raíllo, Valjent, Cufré, I. Ruiz De Galarreta, Salva Sevilla (70’), Antonio Sánchez, Dani Rodríguez, Mboula (70’), Amath (90’)

Suplentes: Miquel Parera, Russo, Febas (70’), Álex Alegría, Abdón, Baba, F. Gámez, Trajkovski (90’), Sedlar, Murilo (70’), Oliván, Lago Júnior

Real Sporting: Mariño, Saúl, Borja López, Babin, Aitor, Pedro Díaz, Graguera, Javi Fuego, Manu García (89’), Djuka, G. Rosas

Suplentes: C.J. Sánchez, Joel, Álvaro, Neftali, Cumic, Pablo, Gaspar (89’), Pelayo, Zalaya