Destacats

El RCD Mallorca empata a zero davant el Real Oviedo en el Visit Mallorca Estadi (0-0)

Els vermells no van passar de l'empat en el qual va ser un partit igualat i sense moltes ocasions

El RCD Mallorca va empatar sense gols en el VisitMallorca Estadi davant el Real Oviedo. Els de Luis García Plaza van sumar un punt després d'un partit igualat i sense ocasions clares. Amb l'empat, els vermells van sumar un punt i van continuar en el més alt de la classificació.

Per a la jornada 30 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va fer un canvi en l'onze inicial. Víctor Mollejo va entrar, per primera vegada des de la seva arribada, en l'equip titular substituint al lesionat Amath Ndiaye. Els vermells volien retrobar-se amb la victòria després de la seva primera derrota a domicili la setmana passada a Gijón.

El conjunt bermellón va començar la trobada tenint la possessió i el control de la pilota. En el minut sis va arribar el primer acostament clar per als de Luis García Plaza. Mollejo va rematar de cap un bon centre lateral de Joan Sastre, però el portera visitant va desviar lluny de la porteria. Amb el pas dels minuts, el ritme del partit va disminuir. Sense acostaments clars i sense cap clar dominador de la possessió.

En els deu minuts finals de la primera meitat, els vermells van fer un pas endavant. Centres laterals de Joan Sastre i Mollejo van significar perill en àrea visitant, però sense finalitzar. Amb l'empat a zero es va arribar al final dels primers 45 minuts. La segona part va arrencar amb un canvi en files vermellas. Abdón va substituir a Mollejo per a jugar amb dues puntes.

El primer acostament de la segona meitat va tenir color blau. El Real Oviedo va tenir dues rematades de cap. Primer Leschuk, després Borja, però va desviar Manolo Reina. Amb les ocasions visitants, el RCD Mallorca va inquietar l'àrea rival. Joan Sastre en dues instàncies, va entrar i va centrar des de la dreta sense trobar rematador. En el 68, Álvaro Giménez va tenir una bona oportunitat, però Femenías va poder enviar a servei de cantonada.

En la recta final del partit, els vermells van tornar a prendre el control de la trobada. En el 80, Murilo va realitzar una bona acció individual en la frontal de l'àrea, però el seu xut va sortir fluix i el portera del Real Oviedo va poder detenir sense problemes. En el 86, Salva Sevilla va haver de treure una pilota sota la línia de gol després d'un cop de cap de Grippo. Amb l'empat a zero es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, Raíllo, Valjent, Cufré, Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez (78’), Mollejo (46’), Antonio Sánchez (69’), Álvaro Giménez (69’)

Suplents: Koke, Parera, Sedlar, Gámez, Russo, Febas, Murilo (78’), Mboula (69’), Marc Cardona (69’), Oliván, Abdón (46’), Lago Junior

Real Oviedo: J. Femenias, Grippo, Arribas (82’), Edgar, Sangalli, Borja S (73’), Juajo Nieto, Nahuel, Tejera, Leschuk (73’), Lucas

Suplents: Brazao, Carlos Hernández (82’), Johannesson, Rodrigo, Jimmy, Obeng (73’), Viti, Mossa, Borja Valle (73’), Javi Mier