Destacats

El RCD Mallorca empata a un en el Nuevo Mirandilla davant el Cadis CF

Els vermells van sumar un punt després d'un gol local en el descompte

El RCD Mallorca va empatar per tercera jornada consecutiva. Aquesta vegada en el Nuevo Mirandilla davant el Cadiz CF (1-1). Els de Luis García Plaza es van avançar en el minut 30 gràcies a un gol de Baba però, una altra vegada, en el temps afegit se li va escapar la victòria als vermells. Els gaditans van marcar en el 93 des dels onze metres després d'un penal comès per Joan Sastre.

Per a la dotzena jornada de la Lliga Santander, Luis García Plaza va realitzar dos canvis en l'onze inicial respecte al de l'empat entre setmana en el Visit Mallorca Estadi davant el Sevilla FC. Salva Sevilla va substituir a Íñigo Ruíz de Galarreta en el centre del camp i el coreà Kang-In Lee va tornar després de complir sanció en la posició del golejador, Antonio Sánchez. Igualtat i poques ocasions en els primers minuts de la trobada.

En el minut 21, Salva Sevilla va enviar la pilota al travesser després d'una falta botada des de la frontal de l'àrea. El xut del d'Almeria va ser la primera ocasió perillosa del partit per als vermells. Un partit que no tenia molts acostaments clars però que, amb poc, el Cadiz CF semblava arribar a la porteria de Manolo Reina. El perill gadità venia de les botes del Choco Lozano. En el 29, Amath va estar a punt de marcar després d'una bona incursió, però Ledesma va enviar a córner.

D'aquest servei de cantonada va arribar el primer gol del partit. Baba va anotar amb l'interior de la bota dreta després d'un rebutgi en l'àrea petita. El ghanès va marcar el seu primer gol el Primera Divisió amb la camiseta vermella. Dos minuts després, el Cadiz CF va estar a punt d'empatar el partit. Sobrino es va plantar només davant Manolo Reina, però el xut va ser desviat pel porter vermell i la pilota va tocar en el travesser. Els locals van tenir acostaments de molt de perill en el tram final de la primera meitat.

Els segons 45 minuts van començar amb un acostament vermell. En el 48, Kang-In Lee ho va provar dede fora de l'àrea després d'una bona retallada però, entre Ledesma i el pal, la pilota va sortir fora. Cinc minuts després, Ángel va ser l'encarregat de provar a Ledesma amb un tret creuat després d'una bona conducció de Salva Sevilla. Els vermells van començar bé la segona part controlant als gaditans. Amb el pas dels minuts, el Cadiz CF es va retrobar amb les sensacions de la primera part i van fer un pas cap endavant, però sense arribar a inquietar a Manolo Reina.

En el 70, el Cadiz CF va estar a punt de quedar-se amb un jugador menys per l'expulsió de Iza, però el VAR va anul·lar la targeta per una falta prèvia de Baba. El que si va acabar expulsat va ser Luis García Plaza després d'una protesta. En els següents minuts, ni RCD Mallorca ni Cadis CF van tenir acostaments clars, però en el 87 el conjunt vermell es va quedar amb un jugador per una segona targeta groga a Sedlar. Ja en el descompte van arribar minuts de tensió, sobretot pel viscut en les últimes jornades. En el 92, l'àrbitre va assenyalar penal a favor del Cadiz CF. Álvaro Negredo va llançar i va marcar per als locals. Amb el 1-1 es va arribar al final del partit i els de Luis García van sumar el seu tercer empat consecutiu.

RCD Mallorca: Reina, Maffeo (81'), Valjent (46'), Russo, B.Oliván, Baba, Salva Sevilla (62'), Amath (62'), Kang-In Lee (90'), Ángel

Suplents: Greif, Sastre (81'), Ruíz de Galarreta (62'), Febas, Mboula, Abdón, Antonio Sánchez (62'), Lago Junior, Battaglia (90'), Sedlar (46'), Hoppe, Fer Niño

Cádiz CF: Ledesma, Jonsson (61'), Fali (46'), Álex, Lozano, Perea, Juan Cala, Iza (80'), Sobrino (61'), Espino, Chapela (69')

Suplents: David Gil, Mauro, Sánchez, Alarcón (61'), Alejo, Akapo, Andone, Negredo (61'), Arzamendia (69'), Osmajic (80'), Bastida, Chust (46')

Gols: Baba, 0-1 (30'); Negredo, 1-1 (93')