Destacats

El RCD Mallorca empata a un a casa davant el Girona FC

Els de Javier Aguirre sumen un punt en un partit que es va decidir en els minuts finals

El RCD Mallorca va empatar a casa davant el Girona FC (1-1). Els de Javier Aguirre continuen sense sumar de tres en el Visit Mallorca Estadi després de la derrota davant el Reial Betis i, aquesta vegada, l'empat contra el conjunt gironí. Els vermells van realitzar un bon partit que es va decidir en els minuts finals. Antonio Raíllo va anotar el punt local i Samu Saiz, des dels onze metres, el visitant.

Després de la victòria la jornada anterior davant el Rayo Vallecano, Javier Aguirre va fer un canvi en l'onze inicial. Antonio Sánchez va substituir a Grenier en el centre del camp. Els primers 45 minuts van ser molt igualats, sobretot perquè els dos equips gaudien de possessió, però no ocasions clares. En la qual va ser una primera part amb moltes interrupcions, el VAR va haver d'intervenir després que l'àrbitre xiulés un penal a favor del RCD Mallorca que, finalment, no va ser assenyalat. Ni Juan Carlos, ni Rajkovic van haver d'esforçar-se al màxim per a deter els atacs.

En la segona meitat, els dos equips van fer un pas cap endavant. El RCD Mallorca era l'equip que proposava mentre que els visitants van demostrar una gran solidesa defensiva i aguantaven per a després robar i sortir a la contra. Els centres laterals i les combinacions per la zona central van permetre als vermells acostar-se a la porteria gironina.

No va ser fins al minut 86 quan va arribar el primer gol del partit. Antonio Raíllo es va vestir de 'killer' per a anotar el que semblava el gol de la victòria vermellaKang-In Lee va posar una bona pilota des de la cantonada perquè el capità mallorquinista controlés i marqués el gol local. Quan semblava que els tres punts s'anaven a quedar a casa va arribar el penal i el punt a favor del Girona FC.

Cinc minuts després del gol local va arribar la jugada que ho va posar tot en taules. Samu Sainz va servir una gran pilota a Manu que va xocar amb Copete i el col·legiat, sense dubtar-lo, va assenyalar pena màxima. Va ser el '10' visitant l'encarregat de llançar i anotar el gol que va significar l'empat. Amb aquest punt el RCD Mallorca suma cinc en quatre jornades i continua sense guanyar a casa.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raíllo, Copete, Jaume Costa; Dani Rodrígue, Battaglia, Antonio Sánchez; Kan-In Lee y Muriqi.

Sustitucions: Grenier por Antonio Sánchez (58'); Abdón por Dani Rodríguez (72'); Galarreta por Battaglia (92').

Girona FC: Juan Carlos; Arnau, Miguel Gutiérrez, Juanpe, Santi Bueno; Oriol Romeu, David López, Aleix García; Castellanos, Riquelme y Reinier.

Sustitucions: Toni Villa por Renier (64'): Samu por Riquelme (78'); Manu por Taty (78'); Javi Hernández por David López (93'); Bernardo Espinosa por Miguel Gutiérrez (93')

Gols: Raíllo, 1-0 (86'); Samu Saiz (p), 1-1 (91')