Destacats

El RCD Mallorca empata 1-1 a l'Anxo Carro

El RCD Mallorca ha emptado 1-1 en la visita al Anxo Carro al partit corresponent a la jornada 7 del campionat de la Lliga 123. El conjunt mallorquinista ha hagut de reaccionar al gol inicial de Carlos Pita en el minut 3. Els jugadors del centre del camp del CD Lugo han teixit una bona jugada que ha acabat amb un fort xut de Pita des de fora de l'àrea, molt ajustat al pal dret de la porteria defensada per Manolo Reina.
A partir d'aquest moment, el RCD Mallorca s'ha fet amb el control del partit i ha arribat a l'àrea rival gràcies a un bon joc combinatiu. Aridai i Lago ha portat perill per les bandes, igual que els laterals. Per la seva banda, el CD Lugo ha buscat el segon gol a la contra i Dongou ha estat a prop de marcar. No obstant això, ha estat Fran Gámez qui ha vist porta després de retallar amb sang freda a l'àrea i marcar amb l'esquerra just abans del descans.
Només sortir a la segona part, Salva Sevilla ha rematat al pal en una jugada molt semblant a la del gol el CD Lugo. El centre del camp mallorquinista ha funcionat i l'equip sempre donava sensació de perill a tres quarts de pista. La intensitat ha baixat en el tram final del partit i els dos equips s'han repartit els punts,
RCD Mallorca: Reina, Fran Gámez, Valjent, Russo (Baba, 55 ') i Salva Ruiz (Estupiñán, 80'); Pedraza, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Aridai; Lago Junior i Abdó (Merveil, 72 ').

Gols: 1-0 Carlos Pita, 3 '; 1-1 Fran Gámez, 43 '.