Destacats

El RCD Mallorca DH s'aferma en la zona alta

El juvenil A guanya i ja són vuit els partits que porta seguits sense perdre

El juvenil A del RCD Mallorca va guanyar davant el UD Montecarlo en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (4-2). Els de Carlos Muñoz es van avançar molt aviat en el marcador, però fins a la segona part no van arribar els altre cinc gols. Els vermells van arribar a posar-se 3-0, però amb dos gols en pròpia porta els aragonesos van estrènyer el partit. En el 89 Susarte va anotar el gol de la tranquil·litat. Amb aquesta victòria, el juvenil A ja porta vuit partits sense perdre en Divisió d'Honor.

El partit no va poder començar millor per als de Carlos Muñoz. Marcos Fernández va realitzar una gran jugada individual per la banda esquerra i va servir una bona pilota perquè Jose Sempere definís de primeres a la perfecció i avancés als bermellones. Amb el gol poc va canviar el partit. El RCD Mallorca va ser amo i dominador del partit. Amb la victòria per la mínima es va arribar al descans.

Els segons 45 minuts van tornar a començar bé per als bermellones. En el 53 va arribar el segon i el segon també per a un Sempere inspirat. El jugador vermell va finalitzar de xilena un centre bombat de Montiel i va anotar el segon gol per als locals. Set minuts després, Pau Vila va tirar de màgia per a finalitzar una bona jugada des de la dreta. El migcampista defensiu li va pegar des de la frontal amb molta subtilesa per a marcar el gol, en principi, de la tranquil·litat.

Fins a dues ocasions es va marcar en pròpia meta el RCD Mallorca que va permetre als aragonesos a ficar-se en el partit. Primer Leo Mascaró amb una passada que va sorprendre a Iván López i després Ramis després d'un córner, van ser els encarregats de posar més emoció a un partit que semblava tranquil per als de Carlos Martínez. Ja en el 89, Susarte va aconseguir donar aquesta tranquil·litat que necessitaven els vermells. El davanter va definir sense oposició i va marcar el quart punt. Amb aquesta victòria, el juvenil A porta vuit partits sense perdre en Divisió d'Honor.

RCD Mallorca: Iván López, Miquel Munar (Susarte, 65'), Marcos Fernández, Pablo Moyá, Leo Mascaró, Ramon Campins (Carles, 65'), Marcos Plomer, Pau Vila, Pau Mascaró (Gabriel, 88'), Luis Montiel, José Sempere (Ramis, 65')

Gols: Sempere, 1-0 (3'); Sempere, 2-0 (53'); Pau Vila, 3-0 (60'); Leo Mascaró (p.p), 3-1 (67'); Ramis (p.p), 3-2 (83'); Susarte, 4-2 (89')