Cròniques cantera

El RCD Mallorca DH cau a casa davant el RCD Espanyol

El juvenil A vermell no va poder davant el líder de la Divisió d'Honor

El Juvenil A del RCD Mallorca va caure 0-3 davant el RCD Espanyol en la jornada 9 del grup III de Divisió d'Honor. Els de Carlos Muñoz no puedieron amb el líder de la categoria després d'un bon partit, però en el qual els pericos van tenir més fortuna de cara a gol. Els vermells van plantejar un partit molt igualat, però els blanc-i-blaus van saber esperar i en dues arribades al final de la primera meitat i una altra en els últims minuts de partit van donar els tres punts al RCD Espanyol.

La primera part es va caracteritzar per molta intensitat, igualtat, però sense ocasions clares de gol. Passat el minut 40 de partit, Leo Mascaró va haver de ser substituït per una lesió després d'un cop en un xoc. Quan semblava que els primers minuts acabarien sense gols, va arribar el setge blanc-i-blau. En el minut 42, el lateral izquiero, Ian, va arribar a línia de fons després d'una jugada ràpida i, després de buscar la passada de la mort, Lucca va ser l'encarregat de batre a Ferran i avançar als visitants. Dos minuts després, Armand Vallés va xutar des de la frontal i Ferran no va arribar. El segon gol va arribar amb el xiulet final de la primera part.

Amb el resultat de 0-2, el RCD Mallorca estava obligat a reaccionar i posar una marxa més per a remuntar el partit. La segona meitat va tenir el mateix guió que la primera. Dos equips molt parells en els quals tots dos volien sobreposar el seu futbol. Els acostaments van ser tímids per part dels locals i, especialment, en les botes d'un Víctor Lázaro inspirat. Ja amb el temps complert, Javi Hernández després de desfer-se de dos jugadors, va retallar i amb rosca, la va clavar en l'esquadra dreta. Amb el 0-3 es va arribar al final de la trobada i els bermellones continuen posicionats en la tercera posició de la millor lliga d'edat juvenil.

RCD MallorcaFerrán, Miquel Munar, Marcos Fernández, David López, Leo Mascaró, Ramón Campins, Víctor Lázaro, Luís Montiel, Pau Mascaró, Biel Ramis,  Marcos Plomer

Suplents: Quevedo, Víctor Barber, Toni Quetglas, Nacho, Pau Vila, Bruno Calcagno

Gols: Luca, 0-1 (42'); Armand, 0-2 (44'); Javi Hernández, 0-3 (90')