PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca derrota 2-0 a la AD Alcorcón amb un gran inici

El RCD Mallorca s'ha imposat 2-0 a la AD Alcorcón en el partit corresponent a la jornada 24 gràcies als gols de Aridai Cabrera i Ante Budimir. L'equip de Vicente Moreno ha sortit a per totes des del primer minut i Aridai ha obert el marcador en el minut 2. El jugador canari ha definit molt bé davant el meta visitant i Son Moix ha festejat amb molta força l'inici elèctric del seu equip. En el minut 20, Budimir ha anotat el defnitiu 2-0 després de convertir a l'estil Panenka un penal sobre Lago Junior. El davanter serbi ha demostrat molta fredor davant el portera i ha certificat un gran inici del RCD Mallorca.
En el segon temps, la AD Alcorcón ha sortit decidida a escurçar la diferència en el marcador. Manolo Reina ha estat fonamental en rebutjar totes les arribades del conjunt madrileny. El porter i el sistema defensiu han avortat tots els atacs del rival, que ha tingut un jugador més sobre el terreny de joc després de l'expulsió de Budimir per doble groga en el minut 69. D'aquí fins al final, l'equip mallorquinista ha aguantat els atacs del rival i fins i tot ha pogut marcar el 3-0 després d'una ocasió de Stojiljkovic que ha rebutjat Dani Jiménez.

RCD Mallorca: Reina, Joan Sastre, Xisco Campos, Raíllo, Estupiñán; Dani Rodríguez, Baba, Aridai, Lago Junior; Stoichkov y Budimir.

Gols: 1-0 Aridai, 2'; 2-0 Budimir, 20'.