Destacats

El RCD Mallorca cau per la mínima davant l'Osasuna

El conjunt vermell va perdre per un gol a zero

El RCD Mallorca ha perdut 1-0 davant el Club Atlètic Osasuna en l'estadi El Sadar en el partit corresponent a la jornada 17 de la lliga Santander. El gol del conjunt dirigit per Jagoba Arrasate va ser obra d' Aimar Oroz en el minut 47 de la segona meitat.

Una bona primera part del conjunt de Javier Aguirre, que s'ha mostrat molt ordenat en defensa i creant alguna contra amb perill però sense encert en els metres finals. L'ocasió més clara dels vermells ha arribat en el minut 30 de partit que, després d'un centre de Pablo Maffeo des de banda dreta, Jaume Costa va disparar de primeres amb la seva cama esquerra, però la pilota va marxar desviat.

El gol de l'Osasuna  arribaria a l'inici del segon temps de la mà d' Aimar Oroz. Una jugada per banda esquerra, que acabaria amb un centre per al migcampista de l'Osasuna a l'interior de l'àrea i que manaria amb un va disparar creuat la pilota al fons de la xarxa. El RCD Mallorca va intentar reaccionar instants després amb un va disparar des de fora de l'àrea de Baba, que va sortir fregant el pal.  En l'últim tram del duel, Javier Aguirre optaria per canviar el sistema. Així i tot, i malgrat la insistència dels jugadors vermells, no van aconseguir trobar el gol. D'aquesta manera, el RCD Mallorca manté els 22 punts i ocupa el desè lloc en la taula.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raillo, Copete (Cufré, m. 72), Costa (Abdón, m. 72); Dani Rodríguez (Amath, m. 64); Baba (Sánchez, m. 84), Grenier; Muriqi, Lee Kang In (Ángel, m. 84).

CA Osasuna: Aitor Fernández; Diego Moreno (Unai García, m. 89), Aridane David García; Manu Sánchez; Torró; Chimy Ávila (Moncayola, m. 67), Aimar (Darko, m. 89), Moi Gómez; Abde (Rubén García, m. 67); Budimir (Kike García, m. 75).