Destacats

El RCD Mallorca cau per la mínima davant el FCBarcelona (0-1)

Els vermells perden després de competir molt bé al Barça

El RCD Mallorca va caure a casa davant l'FC Barcelona (0-1). Els de Javier Aguirre van treure una versió molt competitiva davant un gran equip com el Barça. Lewandowski va ser l'encarregat d'anotar l'únic tant del partit.

Durant els 90 minuts el partit va estar molt igualat i, sobretot, amb moltes ocasions per als vermells. Encara així, els únics a aconseguir perforar la meta contrària van ser els visitants amb el màxim golejador de La Lliga, Lewandowski.

El davanter blaugrana va definir,impossible per a Rajkovic, després d'una bona acció individual dins de l'àrea. Amb el gol visitant, el RCD Mallorca d'una oportunitat claríssima. Jaume Costa va rematar una bona pilota d'Antonio Sánchez, però Ter Stegen va detenir la rematada del lateral vermell.

Després del descans, els de Javier Aguirre el van intentar de manera persistent amb pilotes laterals buscant el cap de Vedat Muriqi. També, d'una jugada aïllada, Antonio Sánchez va estar prop de veure porta.

En la recta final i amb un RCD Mallorca volcar, l'empat va ser a prop. Kang-In Lee va tenir una bona oportunitat, però el seu tret va sortir desviat de la meta blaugrana. Amb el 0-1 es va arribar al final de la trobada i el RCD Mallorca segueix lluny de les posicions de descens i, des de ja, amb els ulls en la pròxima visita a Elx.

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Valjent, Raíllo, Copete, Jaume Costa (Cufré, 77'), Baba, Galarreta (Lago, 85'), Antonio Sánchez (Dani Rodríguez, 67'), Kang-In Lee, Muriqi

FC Barcelona: Ter Stegen, Balde, Piqué, Christensen, Jordi Alba (Sergi Roberto, 80'), Busquets, Kessie (Pedri, 67'), Gavi, Dembélé (Ferran Torres, 80'), Ansu Fati (Raphinha, 67'), Lewandowski

Gol: Lewandowski, 0-1 (21')