PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca cau en el Ramón Sánchez-Pizjuán davant el Sevilla FC (2-0)

Els vermells perden davant els sevillistes després d'un gol des dels onze metres en la primera meitat

El RCD Mallorca perd contra el Sevilla FC en el Ramón Sánchez-Pizjuán (2-0). El partit s'ha decidit amb un penal transformat per Ocampos en la primera meitat i un gol d'En-Nesyri al final del partit. Un partit en el qual els de Vicente Moreno no han deixat d'insistir i barallar pel partit.

L'onze respecte a la victòria en el Visit Mallorca Estadi només ha sofert una modificació per part de Vicente Moreno. Sedlar ha entrat en lloc de Martin Valjent, mentre que els altres deu jugadors han estat els mateixos que van arrencar el partit en la victòria davant el Llevant UD.

Els primers deu minuts de partit han arrencat amb molt de ritme per part dels dos equips. Pressions altes i molta intensitat en tots dos camps, però sense arribar a cap de les àrees. A pilota parada han arribat els acostaments a les porteries de Manolo Reina i del sevillista Bono. A partir d'aquí, el Sevilla FC ha estat el dominador de la possessió, però els de Vicente Moreno han defensat molt bé en el seu camp, sense deixar espai per a triangular prop de l'àrea de Manolo Reina que no ha rebut cap tret entre els tres pals.

En el minut 30 ha arribat la primera ocasió clara del partit. En aquest cas ha estat Fernando, del Sevilla FC el que ha disparat des de dins de l'àrea després d'un centre lateral de Jesús Navas i el porter vermell ha desviat lluny de la porteria visitant. En el minut 39, l'àrbitre del partit ha assenyalat penal per al Sevilla FC per un mà d'Alejandro Pozo dins de l'àrea. Ocampos ha estat l'encarregat de xutar i materialitzar la pena màxima. Amb el gol local s'ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han començat amb el mateix ritme que l'inici de la primera meitat. Un ritme alt per part dels dos equips però, aquesta vegada, arribant amb perill a les àrees rivals. En el minut 49 després de la sortida d'un córner, Cucho Hernández ha rematat de cap un gran centre de Fran Gámez i Bono ha hagut d'exigir-se al màxim per a desviar la pilota a servei de cantonada. Després dels primers acostaments vermells en els primers minuts de la segona part, la intensitat del partit ha disminuït. Poques ocasions clares i sense acostaments a les àrees.

En el minut 70, Manolo Reina ha desviat un xut potent des de fora de l'àrea de Banega. Just després, Vicente Moreno ha realitzat dos canvis ofensius donant entrada a Abdón Prats i Trajkovski que han donat al conjunt vermell més presència en camp rival. Amb un RCD Mallorca ofensiu han arribat els millors minuts per als visitants. Bones combinacions en camp rival, però sense arribar a materialitzar les ocasions.

En el minut 83, el Sevilla FC ha marcat el segon gol del partit. En-Nesyri ha rebut una pilota fora de l'àrea i ha aixecat la pilota per sobre de Manolo Reina. Amb el gol local, els de Vicente Moreno han intentat retallar distàncies amb accions individuals de Trajkovski i de Budimir. Amb un RCD Mallorca bolcat s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Sedlar, Raíllo, Fran Gámez (71’), Baba (65’), Salva Sevilla (86’), Dani Rodríguez, Take Kubo (86’), Budimir, Cucho Hernández (71’)

Suplents: Parera, Obrador, Campos, Señé (86’), Salibur, Lago Junior (65’), Trajkovski (71’), Valjent, Febas, Chavarría (86’), Luka, Abdón (71’)

Sevilla FC: Bono, Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón, Jordán (69’), Fernando, Banega (82’), Ocampos (82’), Óliver Torres (63’), Munir (69’)

Suplents: Gómez, Rony Lopes, Suso (69’), En-Nesyri (63’), Gudelj (69’), Escudero, De Jong (82’), Vázquez (82’), Lara, Javi Díaz, Alfonso, Genaro

Gols: Ocampos, 1-0 (41’); En-Nesyri, 2-0 (83’)