Destacats

El RCD Mallorca cau en El Molinón davant el Real Sporting (2-0)

Els vermells perden el seu primer partit lluny de casa a Gijón

El RCD Mallorca va perdre davant el Real Sporting de Gijón en El Molinón (2-0). Els de Luis García Plaza van perdre el seu primer partit lluny del Visit Mallorca Estadi en la jornada 29 de la competició. Dos gols de Djuka van decantar la balança a favor del conjunt local. El primer va arribar en la primera meitat, de penal, després de revisió del VAR i el segon en els últims minuts de partit després d'una gran segona part vermella.

Per a la jornada 29 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza només va fer un canvi en l'onze amb respecte al de la setmana passada a Mallorca davant el FC Cartagena. Álvaro Giménez va entrar per Abdón Prats en la punta d'atac. Brian Oliván tornava a la convocatòria després de recuperar-se de la lesió.

El partit va arrencar amb un RCD Mallorca protagonista i arribant, però sense crear perill clar sobre la meta de Mariño. Amb el pas dels minuts van ser els visitants els que van fer el pas cap endavant. En primera istancia la va tenir Campuzano i, després, Nacho Méndez, només davant Reina, però el seu tret va sortir desviat. En el minut 25 i després de revisió del VAR, l'àrbitre va assenyalar penal sobre Javi Fuegoper una trepitjada d'Antonio Sánchez. Djuka va ser l'encarregat de xutar i anotar el penal. Amb un conjunt vermell pressionant es va arribar al final de la primera part.

Els segons 45 minuts van començar igual que els últims minuts de la primera part. Un RCD Mallorca amb la possessió de la pilota i acostant-se timidament a la porteria local. Amb l'entrada de Abdón, Mboula, Febas, Trajkovski i Gámez, els vermells van buscar més les accions per banda, però sense trobar rematador. En el 87, Djuka va aprofitar una cessió cap endarrere per a anticipar-se i picar la pilota per sobre de Manolo Reina. Amb el 2-0 es va arribar al final del partit i es va consumar la primera derrota lluny de Mallorca per als de Luis García Plaza.

RCD Mallorca: Reina; Sastre (68’), Raíllo, Valjent, Cufré; Baba (68’), Salva Sevilla (76’); Antonio Sánchez (62’), Dani Rodríguez; Amath, Álvaro Giménez (62’)

Suplents: Parera, Oliván, Russo, Febas (68’), Abdón (62’), Murilo, Lago Junior, Fran Gámez (68’), Mboula (62’), Trajkovski (76’), Marc Cardona ,Mollejo.

Sporting Gijón: Mariño; Bogdan, Babin, Marc Valiente, Saúl García; Javi Fuego, Pedro Díaz (76’), Nacho Méndez (88’), Manu García (88’), Campuzano (68’), Djuka.

Suplents: Gaspar (88’), Borja, Cumic, Pelayo Suarez, Pablo García, Pablo Pérez (68’), Aitor García (88’), Carmona, Gragera (76’), Ch.Sánchez, Cristian Salvador

Gols: Uros Djurdjevic 27’, 1-0, Uros Djurdjevic, 86’; 2-0