Destacats

El RCD Mallorca cau en el Benito Villamarín (2-1)

Els vermells perden davant el Reial Betis després d'un gran partit

El RCD Mallorca va caure davant el Reial Betis en el Benito Villamarín (2-1) després d'un partit en el qual els de Luis García plaça van donar la cara en tot moment. Els bètics es van avançar amb un gol de l'exmallorquinista Álex Moreno. En la segona meitat Muriqi va empatar amb un gran cop de cap, però en el 82 William José va empatar de penal. El pitjor del partit, la lesió de R. De Galarreta que va haver d'abandonar el terreny de joc en llitera.

El tercer classificat de la Lliga Santander, el Reial Betis, va voler demostrar des del primer minut la seva superioritat, però els de Luis García Plaza van aguantar i buscaven l'àrea rival amb pilotes llargues a Muriqi. En el minut 25 es van avançar els locals després d'una gran assistència de Canales i una bona definició d'Álex Moreno. En el 30, el RCD Mallorca va tenir una bona oportunitat per a empatar el partit. Muriqi va controlar una bona pilota de Jaume Costa i va estavellar la pilota en el pal. Els vermells s'acostaven, però no conseguieron marcar.

Abans d'arribar al descans, Víctor Ruiz va realitzar una entrada amb les dues cames per davant a Ruiz de Galarreta que va haver d'abandonar el terreny de joc en llitera. Amb el 1-0 es va arribar al descans. Després de la volta de vestuaris, Luis García Plaza va realitzar dos canvis. Amath i Kang-*In Lee van entrar per a canviar el partit. En el 74 va arribar el moment de l'empat. Jaume Costa va servir una bona pilota a un Muriqi que no va fallar. El kosovar va rematar entre dos jugadors bètics i va girar el coll a la perfecció per a anotar el seu segon gol amb la camiseta del RCD Mallorca.

Poc va durar l'alegria ja que set minuts després, en el 81, l'àrbitre va assenyalar una pena màxima a favor dels locals després que Battaglia toqués una pilota amb la mà a l'interior de l'àrea. Willian José va llançar i no va fallar. Amb aquest punt els bètics van aconseguir la victòria, després d'un partit en el qual el RCD Mallorca va tenir les seves oportunitats. Ara els vermells prepararan dos partits consecutius en el Visit Mallorca Estadi.

Real Betis: Rui Silva, Bellerín, Bartra, Víctor Ruiz (Édgar, 62'), Álex Moreno; Guido Rodríguez, William Carvalho, Canales (Joaquín, 84'), Fekir, Juanmi (Tello, 62'), Borja Iglesias (Willian José, 70').

RCD Mallorca: Sergio Rico, Maffeo, Raíllo, Valjent, Jaume Costa; Take Kubo (Kang-in Lee, 46'), Ruiz de Galarreta (Antonio Sánchez, 45'), Salva Sevilla (Battaglia, 65'), Dani Rodríguez (Fer Niño, 70'); Ángel (Amath, 46'), Muriqi.

Gols: Álex Moreno, 1-0 (25'); Muriqi, 1-1 (74'); William José (p.p), 2-1 (81')