Destacats

El RCD Mallorca cau eliminat de la Copa del Rei

Els vermells perden 1-0 a Vallecas i s'acomiaden de la competició del KO

El RCD Mallorca va caure eliminat de la Copa del Rei després de perdre per la mínima davant el Rayo Vallecano a Vallecas (1-0). Els de Luis García Plaza no van poder amb un conjunt vallecano que es va emportar el partit per un gol de penal al caient del descans. Els vermells ho van intentar en els instants finals, però no va bastar per a obrir el marcador. Sergio Rico, Gio González i Muriqi van ser de la partida i van debutar amb el RCD Mallorca després de la seva arribada en el mercat hivernal.

L'inici del partit va tenir domini local i és que el Rayo va prendre la iniciativa, però davant estava un conjunt vermell que va recuperar la seva solidesa defensiva. Pocs espais i bona sortida de pilota. Amb el pas dels minuts, el partit va agafar molt de ritme. Anades i vingudes que no acabaven de transformar-se a vegades. Ni per al Rayo Vallecano, ni per al RCD Mallorca.

La primera ocasió vermella va arribar d'una acció de lluita i lliurament de Muriqi. El nou davanter va lluitar una pilota perquè Kang-In Lee servís a un Àngel que no va fallar, però estava avançat. Sense oportunitats de perill semblava que s'arribava al descans, però en el 43 el col·legiat va assenyalar una pena màxima després d'un enderrocament clar de Russo a Álvaro dins de l'àrea. Un penal que va transformar Trejo i va permetre als locals l'anar-se per davant en el marcador al temps de descans.

La segona part va començar amb un Rayo Vallecano una altra vegada endollat. Sergi Guardiola va provar a un Sergio Rico que va haver de respondre molt ràpid al cop de cap del davanter local. Després d'uns minuts no gaire bons per part dels bermellones, Luis García Plaza va fer un triple canvi per a donar-li la volta al marcador. De galopades de Dani Rodríguez, lluites de Muriqi i la qualitat de Kang-In i Take van arribar els acostaments més perillosos del partit. El 1-0 no es va moure i el RCD Mallorca va caure de la Copa del Rei.

Rayo Vallecano: Dimitrievski, Balliu, Catena, Mario Suárez, Kevin Rodrigues, Isi (Bebé, m.88), Valentín, Comesaña (Unai López, m.62), Álvaro (Nteka, m.79); Trejo (Pathé Ciss, m.79), Sergi Guardiola (Sylla, m.62)

RCD Mallorca: Sergio Rico, Maffeo, Russo, Valjent, Jaume Costa, Giovanni González (Dani Rodríguez, m.56), Ruiz de Galarreta (Hoppe, m.56), Antonio Sánchez (Battaglia, m.75), Kang In Lee (Kubo, m.77), Ángel (Salva Sevilla, m.56), Muriqi

Gols: Trejo, 1-0 (43')