Destacats

El RCD Mallorca cau de manera dura en Balaídos (4-3)

El conjunt vermell perd en el 97 de penal després d'un partit d'anades i vingudes

El RCD Mallorca va caure davant el Real Celta en Balaídos després d'un partit amb molts canvis en el marcador (4-3). Quan semblava que els de Luis García Plaza s'anaven a portar un punt, el Real Celta va marcar el punt de la victòria en el 97. La trobada es va basar en marcava el conjunt local, després responia el conjunt vermell. Amb aquesta derrota, el RCD Mallorca suma quatre derrotes consecutives, però continua fora de les posicions de descens.

El partit va començar amb anades i vingudes que es van transformar en gols durant els 90 minuts. En el dotze, Thiago va avançar als celestes després d'una rematada a plaer després d'un tret al travesser. Quatre minuts després, el RCD Mallorca va respondre de la millor forma possible. Gio González es va estrenar amb la camiseta bermellona. Jaume Costa es va anticipar per a recuperar i cedir-li una bona pilota a l'uruguaià que no va fallar en l'àrea petita. Poc després, Denis Suárez va marcar el segon gol local després d'uns rebutgis dins de l'àrea. En primera instància, l'àrbitre el va anul·lar per fora de joc, però després de revisió del VAR, el gol va pujar al marcador.

Després del descans, el RCD Mallorca no va trigar a empatar el partit. Aidoo es va introduir la pilota en la seva pròpia porteria després d'una gran falta botada per Take Kubo. Amb defensa de cinc va arribar el tercer tant celeste. Iago Aspas va aprofitar una jugada per l'esquerra per a marcar sense oposició el seu primer gol de la tarda. Ja en el 87, Salva Sevilla va aconseguir el gol de l'empat des dels onze metres. El VAR va avisar al col·legiat que Hugo Mallo havia tocat la pilota amb la mà després d'un tret de Muriqi. El '8' no va fallar i el Real Celta es va quedar amb un menys per la exuplsión del capità celeste.

Quan semblava que el RCD Mallorca anava a sumar un punt va arribar el moment que va significar la victòria local. En el 95, Martin Valjent va tocar la pilota dins de l'àrea amb la mà i l'àrbitre no va dubtar ni un segon a assenyalar la pena màxima. Aspes no va fallar i el conjunt de Luis García Plaza es va anar de buit per quarta jornada consecutiva. Ara el RCD Mallorca rebrà al líder, el Reial Madrid, en el Visit Mallorca Estadi.

Celta de Vigo: Dituro, Hugo Mallo, Aidoo, Nestor, Javi Galán, Fran Beltrán, Brais Méndez, Cervi, Denis Suárez, Thiago, Iago Aspas.

Sustituciones: Tapia por Thiago (62'), Santi Mina por F.Beltrán (62'), Solari por Cervi (73')

RCD Mallorca: Sergio Rico, Maffeo, Valjent, Raíllo, Jaume Costa, Baba, Antonio Sánchez, Dani Rodríguez, Gio González, Take, Muriqi.

Sustituciones: Angel por Gio (66'); Salva por Baba (66'); Kang In por Take (66'); Battaglia por Antonio Sánchez (78'); Fer Niño por D.Rodríguez (78')

Goles: Thiago, 1-0 (12'); Gio, 1-1 (16'); Denis Suárez, 2-1 (24'); Aidoo (p.p), 2-2 (48'); Iago Aspas, 3-2 (60); Salva Sevilla, 3-3 (87'); Iago Aspas, 4-3 (96')