Destacats

El RCD Mallorca cau davant el Getafe CF

El conjunt vermell va perdre per dos gols a zero

El RCD Mallorca va caure 2-0 davant al Getafe CF en el Coliseum Alfonso Pérez en el partit corresponent a la jornada 15 de la lliga Santander. Els de Javier Aguirre no van aconseguir sumar lluny de casa en l'últim partit de l'any, d'aquesta manera, posen fi a una ratxa de quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota.

Els vermells van donar el primer avís en el minut 1 del partit amb una potent rematada de cap de Vedat Muriqi que marxaria per sobre del travesser, encara que l'acció estava invalidada per fora de joc del kosovar. Una primera part senseocasions per a tots dos equips que no aconseguien arribar amb claredat a la porteria contrària. Minuts abans d'arribar al descans,  el col·legiat xiularia penal a favor del RCD Mallorca per mà de Damián Suárez després d'un centre de Jaume Costa. No obstant això, després de la intervenció del VAR, es va invalidar l'acció per fora de joc previ de Muriqi.

Als sis minuts de la segona part, el Getafe posaria el 1-0 en el lluminós gràcies a Borja Mayoral. Amb el resultat advers i a mitja hora per al final, Aguirre va optar per un triple canvi i per una defensa de quatre per a encarar els últims minuts. En el 76’ ho va intentar Kang In Lee des de fora de l'àrea, però el llançament es va ser desviat. En el 78’ marcaria el segon Borja Mayoral i sentenciaria el duel. No obstant això, l'ocasió més clara del RCD Mallorca va arribar de la mà d'Ángel Rodríguez, que remataria malament una gran pilota d' Amath.

D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre finalitza l'any amb 19 punts.