Destacats

El RCD Mallorca cau davant el CF Fuenlabrada en el Visit Mallorca Estadi (2-3)

Els vermells perden després de quedar-se amb nou jugadors abans del descans

El RCD Mallorca perd davant el CF Fuenlabrada en l'últim partit de l'any en el Visit Mallorca Estadi (2-3). Els de Luis García Plaza no aconsegueixen sumar després d'una trobada en el qual el col·legiat ha expulsat a Cufré i Raíllo abans del descans. Els gols de Cufré i Abdón no han valgut per a puntuar.

Per a la jornada 19 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat diversos canvis respecte a l'equip que va guanyar i es va classificar en la primera ronda de la Copa del Rei. Manolo Reinaha tornat a l'equip titular; en defensa, Sastre, Raíllo i Cufré han entrat per Gámez, Sedlar i B. Oliván; en el centre del camp, Ruiz de Galarreta i Salva Sevilla han tornat a sortir d'inici per Baba i A. Sánchez; en zona ofensiva, Abdón, Febas, Amath i Mboula han estat els triats pel tècnic vermell.

Abans de l'inici del partit s'ha guardat un minut de silenci en memòria de tots els abonats del RCD Mallorca que han mort en aquest 2020. Els primers compassos de la trobada han iniciat sense un dominador clar i tampoc ocasions. En el minut onze s'ha avançat en el marcador el CFFuenlabrada. Poliment ha rematat dins de l'àrea un rebutg.

Dos minuts després i després de revisió llarga del VAR, l'àrbitre ha anul·lat un gol a el  RCD Mallorca. Abdón Prats havia recollit un rebot del cap de Raíllo, però el col·legiat ha assenyalat mà del central vermell. En el minut 20 ha arribat, aquesta vegada sí, l'empat per als vermells. Cufré ha batut a Belman amb un tret amb l'interior des de dins de l'àrea. En el minut 30, el RCD Mallorca s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Cufré per doble targeta groga.

En el 33, el CF Fuenlabrada ha marcat el segon gol del partit. Iván Salvador ha batut a Manolo Reina amb un xut de falta directa que ha tocat en Amath i s'ha introduït en la porteria local. Abans del descans, l'àrbitre li ha tret dues targetes grogues a Raíllo i ha expulsat al central en menys d'un minut. Amb el 1-2 s'ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han arrencat amb el guió d'un equip amb nou jugadors. Els de Luis García Plaza han aguantat i esperat a tenir l'oportunitat per a aconseguir marcar. En el 51, Abdón Prats ha marcat el gol de l'empat. El davanter vermell ha rematat de cap un centre de Ruiz de Galarreta. En el 63, els visitants s'han tornat a avançar amb un gol de Damián des de la frontal de l'àrea.

En el minut 69, els vermells han tingut una ocasió claríssima, però la pilota s'ha estavellat amb el travesser després que Abdón pentinés l'esfèric i, sense caure, Antonio Sánchez ha colpejat al travesser. En els últims minuts, els vermells han aguantat i han buscat l'ocasió per a intentar empatar la trobada. Amb el 2-3 s'ha arribat al final del partit.