El RCD Mallorca cau davant el Villarreal CF

Els vermells van perdre 0-1 en l'Estadi Mallorca Son Moix

El RCD Mallorca va caure 0-1 davant el Villarreal CF en l'Estadi Mallorca Son Moix en el partit corresponent a la jornada 2 LaLiga EA Sports. El conjunt dirigit per Quique Setién es va avançar en el minut 63 gràcies a un gol de Gerard Moreno, que va aprofitar el rebutg d'un córner. L'equip de Javier Aguirre ho va intentar fins al final amb nombroses ocasions, però no va aconseguir materialitzar-les.

Una primera part molt igualada entre tots dos equips, en la qual el conjunt vermell es va mostrar molt sòlid defensant, encara que amb poques oportunitats de perill. D'altra banda, el Villarreal ho intentava des de la possessió, però els costava arribar a porteria rival. La nota més negativa del primer temps va ser la lesió de Raíllo en el minut 43 després d'una disputa amb Sorloth. El capità mallorquinista va sortir ovacionat del camp en llitera.

A l'inici de la segona part, Aguirre va optar per un doble canvi. Va donar entrada a Samu Costa i Sergi Darder en el lloc de Morlanes i Amath. En el minut 62 es van avançar els de Quique Setién després d'un rebutg en el córner. Es va quedar la pilota morta en la línia de gol i el va rematar Gerard Moreno al fons de la porteria defensada per Rajković. Durant els últims vint minuts de joc, el RCD Mallorca va ser el clar dominador del duel amb contínues arribades de perill. En el minut 70 a punt va estar Cyle Larin de posar les taules en el marcador després d'una gran deixada de Muriqi, però la rematada del canadenc marxaria alt. Ho tornaria a intentar Larin minuts més tard, però sense fortuna. D'aquesta manera, els de Javier Aguirre no van aconseguir sumar en el seu primer partit a casa de la temporada 2023/24.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Valjent, Raillo (Giovanni González, 46’), Copete, Jaume Costa; Mascarell (Javi Llabrés, 72’), Morlanes (Samu Costa, 49), Dani Rodríguez (Larin, 64’); Amath (Sergi Darder, 49’) y Muriqi.

Villarreal CF: Jörgensen; Foyth, Gabbia (Albiol, 67’), Cuenca, Pedraza; Terrats (Capoue,67’),Parejo, Baena (Comesaña, 79’); Gerard Moreno (Denis Suárez, 79’), Sorloth, Brereton (Akhomach, 79’).