Destacats

El RCD Mallorca cau davant l'Atlètic de Madrid

Els blanc-i-vermells es van imposar 3-1 al conjunt mallorquinista

El RCD Mallorca va perdre 3-1 enfront de l'Atlètic de Madrid en l'Estadi Cívitas Metropolitano en la jornada 31 de la lliga Santander. El conjunt de Javier Aguirre va ser el primer a obrir el marcador amb un gol de Nastasić en el minut 20 de partit. A partir del minut 47, arribarien els gols de l'Atlètic de Madrid, que van ser obra d'Álvaro Morata, Rodrigo de Paul i Carrasco. D'aquesta manera, el RCD Mallorca es manté amb 40 punts en la zona mitjana de la taula.

En la primera part l'Atlètic de Madrid es va ensenyorir de la pilota amb contínues arribades a la porteria de Pedrag Rajkovic. No obstant això, el RCD Mallorca es va mantenir implacable en defensa. En el minut 20 de partit, en una de les primeres arribades a porta del conjunt de Javier Aguirre, Nastasić va posar el 0-1 en el marcador. El gol vermell va arribar després d'un córner tancat des de la dreta que va rematar el serbi en el segon pal. En la jugada següent, Griezmann ho va provar des de fora de l'àrea, però el seu xut es va anar fregant el travesser. Seria en l'afegit de la primera part quan arribaria el gol local. Rodrigo de Paul aprofitaria un rebutj del porter vermell, per manar la pilota al fons de les malles.

A penes havia arrencat la segona part quan l'Atlètic de Madrid posava el 2-1 en el marcador. Centre de Nahuel Molina amb l'esquerra que va rematar Morata al fons de la porteria. Després del gol blanc-i-vermell, Javier Aguirre va moure la banqueta i va donar entrada a Muriqi, Kang in Lee i Amath a la recerca de la remuntada. Amb el triple canvi, el RCD Mallorca va fer un pas endavant i va anar guanyant possessió. Kang in Lee va poder empatar el partit en el minut 75 després d'anar-se fins de quatre jugadors de l'Atlètic de Madrid, però el xut final del sud-coreà va impactar en Witsel i va marxar a córner. Quan millor estava el conjunt mallorquinista, va arribar el gol que va sentenciar el partit. Després d'un desajustament en la defensa del RCD Mallorca, Carrasco avançaria només des del centre del camp per a batre a Rajkovic i posar el 3-1 final en el marcador.

Atlético de Madrid: Grbic, Molina, Witsel, Giménez, Hermoso, Carrasco, De Paul (Saúl, 62’), Koke (Kondogbia, 79’), Lemar (Barrios,62’); Griezmann y Morata (Correa, 79’).

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Nastasić (Antonio Sánchez, 46’), Valjent, Copete, Jaume Costa; Baba, Morlanes (Amath, 55’), Dani Rodríguez; Ángel (Kang In Lee, 55’) y Abdón (Muriqi, 55’).