Cròniques cantera

El RCD Mallorca B va guanyar el seu primer partit de la segona fase

El filial vermell va superar al Collerense a domicili per a continuar lluitant per l'ascens

El RCD Mallorca B va sumar de tres en la seva visita al Camp Municipal de Ca Na Paulina davant el Collerense (1-3). Els de Julián Robles van començar la segona fase de la temporada amb pas ferm després d'un partit en el qual els vermells van ser dominadors del joc. Óscar Coll, en dues ocasions, i Javi Llabrés van ser els golejadors del partit.

Des de l'inici del partit va ser el filial vermell l'equip que va controlar els temps i, sobretot, va arribar amb més perill a l'àrea rival. No va ser fins al minut 44 quan va arribar el primer gol del partit. Óscar Coll va finalitzar una bona jugada col·lectiva amb un xut per sota de la meta local després d'una bona assistència de Llabrés.

En el minut 56, el Camp Municipal de Ca NaPaulina va ser testimoni d'un gol del porter del Collerense. El portera local, José A. Liaño, va ser l'encarregat de botar una falta des de la frontal amb la qual va empatar el partit. Deu minuts després, Llabrés va aconseguir avançar de nou als vermells amb un bon xut creuat. En el 72, Óscar Coll va tornar a marcar i va sentenciar el partit per al RCD Mallorca B.

Els de Julián Robles van arrencar amb una bona victòria i bones sensacions la segona fase de la Tercera Divisió Balear. Els vermells lideren el segon grup després de quedar fora del grup dels primers classificats després de quedar en quarta posició en la fase regular. En aquesta segona fase, el filial vermell ha de quedar entre els dos primers per a jugar el play-off d'ascens a Segona RFEF que es jugarà al costat dels quatre últims classificats del primer grup.

RCD Mallorca B: Leo Román, Santi Llull, Marc Carmona, Fran González, Quintana, Imanol (90’), Albín, Óscar Coll, Pablo Gálvez (90’), Montalbán (80’), Javier Llabrés

Sustitucions: Joan Salvà, Quiros, Alberto Bernardo (80’), Óscar Sánchez, Barroso, Cristian Makate (90’), Tomeu Horrach, Jaime De Las Marinas (90’), Sali,

Collerense: José A Liñán, Custodio, Francisco, Roberto Mateo, Sastre, Agustín, Raúl Gómez, Oriola, Ignacio, Pol Romero, Daniel Llabrés

Sustitucions: Adrián, Francisco, Javier, Francisco, Sergio, Gabriel, Adrián, Jorge

Gols: Óscar Coll, 0-1 (45’); José A Liñán, 1-1 (56’); Llabrés, 1-2 (68’); Óscar Coll, 1-2 (72’)