Cròniques cantera

El RCD Mallorca B suma un punt en la seva estrena en 2RFEF

El filial vermell empata a zero davant l'Hèrcules CF a casa

El filial del RCD Mallorca va empatar a zero davant l'Hèrcules CF en el seu debut en 2RFEF. Els de Julián Robles van realitzar un partit molt seriós en el qual van tenir bones oportunitats per a emportar-se el partit.

El RCD Mallorca B s'estrenava en la categoria davant un rival centenari i amb molta història en el futbol espanyol. Encara així, els de Julián Robles van demostrar molta personalitat des del primer minut.

Miquel Llabrés, Tovar i Ibra Diabaté van ser els encarregats de portar el pes en atac per als locals i van ser els van disposar de les millors ocasions.

Després de 40 minuts amb domini vermell va arribar una doble ocasió per als visitants. En primera istancia Jaime i després el travesser van evitar el gol de l'Hèrcules CF.

Amb el 0-0 es va arribar al descans i, després del pas pel vestuari, van arribar minuts de molta igualtat. El porter vermell va detenir dues bones accions alacantines, alhora que el filial mallorquinista no acabava de trobar la porteria defensada per Carlos.

En la recta final, el RCD Mallorca B es va quedar amb deu per l'expulsió de Quintanilla. El partit va acabar en taules i el filial va sumar el seu primer punt en la categoria.