Mallorca BN

El RCD Mallorca B s'acomiada del play-off d'ascens a la pròrroga

El RCD Mallorca B diu adéu a l'ascens a Segona B tot i el triomf 2-1 contra l'Atlètic Sanluqueño, que ha fet bo el 1-0 del partit d'anada.

El conjunt de Pepe Gálvez ha estat molt superior al seu rival en el primer temps. Enzo ha tingut dues ocasions molt clares per marcar, una d'elles s'ha topat amb el pal, i Rodado també s'ha acostat al gol. Al minut 38, Antonio ha fet justícia al bon joc de l'equip amb un xut des de lluny que s'ha colat per l'escaire de la porteria rival.

El RCD Mallorca B també ha dominat el segon acte amb una intensitat menor que la del primer temps. Malgrat aquest control del partit, el filial no ha pogut acostar-se a la classificació i el partit ha anat a la pròrroga.

En aquest temps afegit, José Romero ha marcat el gol visitant en el minut 104 després d'una rematada de cap a la sortida d'un córner. Al minut 113, Ángel Rodado ha fet creure en la victòria amb un gol que apropava la classificació. Malgrat això, el filial no ha pogut tancar la classificació i s'acomiada del play-off d'ascens.