Cròniques cantera

El RCD Mallorca B guanya per la mínima al Llosetense (1-0)

El filial vermell suma de tres en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio

El RCD Mallorca B va aconseguir la victòria en la sisena jornada de la Tercera Divisió balear davant el Llosetense (1-0). Un solitari gol de Pablo Gálvez en la primera meitat va bastar perquè els vermells s'emportessin els tres punts. Els de Julián Robles es van retrobar amb la victòria després d'una derrota davant el Santanyí i una jornada de descans. Dues setmanes que havien de desembocar en una victòria que permet al RCD Mallorca B a enganxar-se en les posicions altes de la classificació. Ara el filial mallorquinista haurà d'afrontar una setmana amb dos partits. El dissabte davant el líder, el Binissalem, i el dimarts davant la UD Poblense.

La primera part del partit va ser un monòleg. El RCD Mallorca B va ser l'encarregat de proposar i de sotmetre a un Llosetense que es va plantar amb defensa de cinc i tapant les passades entre línies que buscaven constantment la defensa vermella. No va ser fins al minut 17 quan Javier Albín va tirar de murrieria per a robar una pilota dins de l'àrea i servir-li a Pablo Gálvez perquè marqués el seu primer gol aquesta temporada. Amb el punt mallorquinista no va canviar res. El Llosetense va continuar replegat i aguantant enrere per a sortir a la contra amb l'exmallorquinista James Davis que no va poder ni amb Gayà, ni amb Jaime de les Marinas.

Els segons 45 minuts no van canviar massa, però el resultat i el rellotge van fer que, a poc a poc, els visitants fessin un pas cap endavant. Pere Joan, el porter vermell, es va convertir en heroi. Amb el temps gairebé complert, Recalde es va anticipar a la defensa mallorquinista per a rematar a plaer un gran centre de James, però Pere Joan va reaccionar, gairebé sense temps per a fer-ho, de manera brillant per a blocar el xut visitant. Ja en el descompte, de manera sorprenent, els dos porters van ser protagonistes. El porter visitant, després d'haver pujat a remtar un córner, va caçar una pilota dins de l'àrea i, en la línia de gol, Pere Joan va tornar a aparèixer per a donar-li els tres punts al filial del RCD Mallorca.

RCD Mallorca B: Pere Joan García, Marc Carmona, Josep Gayà, Imanol Alonso, Jaime De Las Marinas Gil, Javier Albín, Jaume Tovar, Adrián Montalbán, Ibra Diabaté (75'), Pablo Gálvez, Miguel Martin

Suplents: Pol, Miky Femenías, Juan Carlos Quiròs, David Valverde (75'), Elías, Torregrosa, Leo Mascaró

Gols: Pablo Gálvez, 1-0 (17')