Cròniques cantera

El RCD Mallorca B guanya en l'últim sospir al CE Santanyí (1-0)

El filial vermell suma de tres gràcies al gol de Pablo Gálvez en el descompte

El RCD Mallorca B va aconseguir la victòria davant el CE Santanyí en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (1-0). Després d'un partit en el qual els de Julián Robles van dominar i van tenir les ocasions més clares, el filial vermell va haver d'esperar al descompte per a emportar-se els tres punts. Pablo Gálvez va caçar un rebutgi dins de l'àrea per a anotar el gol de la victòria.

El partit va tenir un protagonista clar, els vermells van controlar i van gaudir dels millors acostaments sobre la porteria rival. Les dues bandes van ser un problema per a la defensa del CE Santanyí que va aguantar molt bé les estocades del filial mallorquinista. En les botes de Miguel i Montalbán van arribar les jugades més perilloses. Chuts i centres laterals que no van suposar molt de problema per a Marc Rey.

La segona meitat va continuar igual. El CE Santanyí esperant en el seu camp per a poder sortir a la contra i el RCD Mallorca B dominant la possessió i tancant enrere als visitants. Amb el pas dels minuts, Julián Robles va introduir diverses substitucions per a tractar de canviar el rumb de les accions d'atac. Javier Albín va tenir una bona oportunitat amb un tret llunyà, però el porter visitant va desviar a servei de cantonada. No va ser fins al minut 94 quan va arribar el gol vermell. En una jugada d'atac, Pablo Gálvez va estar atent per a caçar, de cap, un rebutgi després d'una rematada de Montalbán al pal. Amb el gol en l'últim sospir es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca B: Leo Román, Miguel Martin, Iván Bravo, Gayà, Quirós, Imanol Alonso, Albín, Óscar Coll (54'), Salido (54'), Montalbán, Llabrés (74')

Sustitucions: Joan Salvà, Santi Llull, Elías Chentouf (54') (74'), Fran González, Pablo Gálvez (54'), Luka Romero (67'), Quintana, Alberto (74'), Cristian Makate (74')

CE Santanyí: Marc Rey, Elhadji Gana, Sergi Vecina, Josep I Hernández, Jaume Munar, Guillermo Romaguera, Javier Castedo, Adrià Nicoli, Hugo Martin, Adrià Mercadal, Sergio Herreros

Gols: 1-0 Pablo Gálvez (min 90)