Destacats

El RCD Mallorca B guanya a l'Andratx en pretemporada (3-0)

Els vermells es van imposar en el seu tercer partit de preparació

El RCD Mallorca va guanyar en el seu tercer partit de pretemporada a l'Andratx de la 3RFEF balear (3-0). Els de Julián Robles van aconseguir la seva segona victòria en aquesta preparació per al debut en la 2RFEF el primer cap de setmana de setembre.

El partit no va poder començar millor. El màxim golejador del filial mallorquinista la temporada passada, Ibra Diabaté, va trigar menys de tres minuts a obrir el marcador. El de Costa d'Ivori apeovechó un gran passi de Marcos Plomer per a anotar el primer de l'horabaixa.

El partit va continuar amb un domini local, però els 'galls' van jugar un molt bon partit tant en defensa com en atacaque. Amb el 1-0 es va arribar al descans.

La segona part va continuar amb un guió molt similar. Aquesta vegada en el 53 va arribar el segon gol del filial. Conejero va servir a un Pau Mascaró que va tirar de màgia per a marcar el seu segon gol en aquesta pretemporada.

En la recta final del partit va ser el també juvenil Víctor Lázaro el que va aprofitar una altra bona assistència de Conejero per a marcar l'últim tant del partit.
Amb aquesta victòria els de Julián Robles continuan amb la preparació per a debut de lliga. El pròxim partit serà el dissabte 6 d'agost davant l'Atlètic Balears en el Estadi Balear.