Cròniques cantera

El RCD Mallorca B gana a la UE Alcúdia a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (4-1)

El filial vermell ha remuntat el partit després del gol blanc-i-blau a l'inici de la segona meitat

El RCD Mallorca B aconsegueix els tres punts després de derrotar a la UE Alcúdia (4-1). Partit en el qual els de Julián Robles han hagut de remuntar el gol visitant que ha arribat en el primer minut de la segona part. Gálvez, Elías, Albín i Ibra han estat els encarregats d'anotar els punts vermells per a sumar la tercera victòria consecutiva.

Per a la quarta jornada de la Tercera Divisió Balear, el tècnic Julián Robles va fer diversos canvis respecte a l'onze de la setmana passada en la victòria davant el Llosetense. Han entrat Miguel, Marc Carmona, Gálvez i Alberto substituint a Fran González, Luka Romero, Bryan Reyna i Iván Bravo.

El filial vermell ha dominat els primers minuts de la primera part buscant profunditat per les bandes amb les incursions dels dos laterals. No ha estat fins al minut 32 quan ha arribat l'oportunitat més clara de la primera meitat. Alberto ha recollit la pilota en la frontal de l'àrea i, després d'una retallada, ha buscat la porteria amb la cama esquerra, però Nico ha parat i desviat el xut vermell.

La segona part ha arrencat amb el primer gol del partit. La UE Alcúdia s'ha avançat després d'un servei de cantonada botat per Cristian que Mario ha rematat al fons de la xarxa. Poc ha trigat a reaccionar el RCD Mallorca B. Amb els canvis ha arribat el gol de l'empat. Albín ha assistit per a Gálvez que, des del sòl, ha aconseguit batre a Nico amb la cama esquerra.

A partir del gol, els de Julián Robles han continuat proposant i en el minut 62’, Iván Bravo ha centrat des del lateral esquerre i Elías, de cap, ha marcat el segon gol vermell. Minuts després, Albín ha vist porta després d'un bon gol amb un xut llunyà amb la seva cama esquerra per a donar tranquil·litat al conjunt local. L'últim gol ha arribat amb el xiulet final de l'àrbitre. Ibra ha rematat una altra passada lateral d'Iván Bravo que el davanter vermell ha definit des de dins de l'àrea.

RCD Mallorca B: Leo, Miguel, Marc (53’), Gayà, Óscar Sánchez, Enric (53’), Montalbán (75’), Óscar Coll (53’), Ibra, Gálvez (75’), Alberto

Suplentes: Jaime (75’), Quevedo, Bravo (53’), Elías (53’), Liam, Makate (75’), Albín (53’)

UE Alcudia: Nico, Mario, Vicens, Andreu, Xisco, Cristian, Sergi, Mairata, Dioni, Payeras, Marcos

Suplentes: Rubén, Xumet, Ballesteros, Eros, Juanse, Jose Luis, Álvaro, Palou

Goles: Mario, 0-1 (46’); Gálvez, 1-1 (56’); Elías, 2-1 (62’); Albín, 3-1 (65’); Ibra, 4-1 (90’)