Cròniques cantera

El RCD Mallorca B empata sense gols davant la UE Alcúdia

El filial vermell no va aconseguir superar als alcudiencs a domicili

El RCD Mallorca B va empatar davant la UE Alcúdia (0-0) en la jornada 15 de la Tercera Divisió Balear. Els de Julián Robles no van passar de l'empat en el qual va ser un partit igualat, però les ocasions més clares van tenir color vermell. Luka Romero va fallar una pena màxima en la primera meitat. Els jugadors arribats en el mercat d'hivern, Quiros i Alberto Salido, van debutar amb la camiseta del RCD Mallorca B.

Els de Julián Robles van començar amb molta intensitat defensiva i, també, ofensiva. La primera ocasió clara va arribar en el minut 13 de partit. Makate va caçar un rebutgi després d'un bon chut de Montalbán i, amb el porter batut, la pilota va marxar desviat de la meta defensada per Nico Fernández.

A dos minuts d'arribar al descans, l'àrbitre va assenyalar pena màxima favorable al conjunt vermell després d'una bona internada de Miguel, però Nico Fernández va detenir el penal que va llançar Luka Romero. Amb l'empat sense gols es va arribar al final dels primers 45 minuts.

La segona meitat va arrencar amb un ritme més lent que la primera. Julián Robles no va trigar a fer diversos canvis per a intentar buscar la porteria de la UE Alcúdia. El debutant, Alberto Salido i Pablo Gálvez es van col·locar en la punta d'atac i de les seves botes van arribar els acostaments més perillosos dels visitants.

En el minut 65, Leo Román va realitzar una bona parada després d'un cop de cap de Cristian des de l'àrea petita. En els minuts finals i amb un filial bolcat, Alberto Salido va tenir una bona oportunitat, però el seu tret el va buidar el portera local. A un minut del final, Nico Fernández va tornar a aparèixer per a realitzar una gran parada després d'una rematada de cap de Llabrés. Amb l'empat a zero es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca B: Leo, Miguel, Fran González, Quiros (84’), Marc Carmona, Imanol, Alberto (68’), Montalbán (52’), Luka Romero (68’), Llabrés, Makate (52’)

Suplentes: Quevedo, Iván Bravo (84’), Jaime, Óscar, Albín (68’), Elías (68’), Santi Llull, Pablo Gálvez (52’), Alberto Salido (52’)