Cròniques cantera

El RCD Mallorca B empata a un a Eivissa davant el CF Sant Rafel

El filial vermell empata i continua lluitant per les primeres posicions de la Tercera Divisió Balear

El RCD Mallorca B va empatar davant el CF SantRafel a Eivissa (1-1). Els de Julián Robles van rescatar un punt en els minuts finals del partit amb un gol de Pablo Gálvez. Punt que va servir per a continuar sumant i seguir en les posicions altas de la classificació en la recta final de la primera fase de la Tercera Divisió Balear.

Després d'una primera meitat sense moltes ocasions perilloses, i que l'igualtat tant en marcador com joc varen determinar els primer 45 minuts de partit. No va ser fins a la segona meitat quan van aparèixer els gols. En el 47 es van avançar els visitants gràcies al gol de Marcos. Després d'una jugada individual per la dreta de Raúl, Marcos va rematar a l'esquadra de la porteria. Impossible per a Leo Román.

Els vermells no van baixar els braços i van seguir amb tranquil·litat tractant d'arribar a la meta de Jorge. No va ser fins al 87 quan va arribar el punt de l'empat. Luka Romero va agafar la pilota en zona de tres quarts i va assistir amb l'exterior perquè Pablo Gálvez definís per sota del portera local. Un gol que va donar un punt als de Julián Robles que els permet seguir en la lluita pels llocs de dalt.

RCD Mallorca B: Leo Román, Miguel Martin, Iván Bravo, Gaya, Marc Carmona, Imanol (52’), Albín (52’), Alberto (58’), Pablo Gálvez, Montalbán (68’), Javier Llabrés

Suplents: Joan Salvà, Quintana, Fran, Quiros, Óscar Coll (52’), Santi Llull, Luka Romero (52’), Sali (58’), Makate (68’)

CF Sant Rafel: Jorge, Karim, Ndao, Archidona, Thodoros (62’), Marcos (72’), Xuan Cappellino (80’), Raúl García, Mateo (80’), Rafael De Las Heras, Esteban

Suplents: Samuel (62’), José Manuel (72’), Emmanuel (80’), Walter (80’)

Gols: Marcos, 1-0 (48’); Pablo Gálvez, 1-1 (87’)