Cròniques cantera

El RCD Mallorca B cau davant la UD Poblense en la final per ascendir a 2aB (2-1)

Els vermells perden davant els blaugranas després d'un partit de molta intensitat en el Poliespotiu de Santanyí

El RCD Mallorca B cau davant la UD Poblense 2-1. El partit s'ha decidit amb dos gols en la recta final del partit. Tovar havia avançat als vermells, però els gols de Tià Sastre i Aitor Pons en el tram final donen la victòria i l'ascens a la UD Poblense a 2Ab.

Per a la final, Julián Robles ha realitzat dos canvis en l'onze respecte a la semifinal davant el CD Eivissa Illes Pitiüses. Alberto ha entrat en lloc del sancionat Parra i Javier ha substituït a Montalbán en l'equip titular.

Els primers minuts de partit han arrencat amb molta intensitat per part dels dos equips. Sense cap dominador clar de partit, però molt ritme. En el minut 5 ha arribat la primera ocasió clara del partit. Tovar ha rematat dins de l'àrea després d'un rebutgi, però el porter blaugrana, Imanol, ha buidat a servei de cantonada. En el minut 20, després de la insistència blaugrana, però sense arribar a crear oportunitats clares, Karim ha sorprès amb un centre tancat que no ha trobat rematador, però que ha passat molt prop del pal esquerre.

En el minut 28 Gayà ha tingut una ocasió clara després d'un centre lateral d'Alberto. El porter blaugrana ha buidat després que el central vermell ha rematat des de dins de l'àrea. Dos minuts després ha arribat el primer gol del partit. Tovar ha recollit un gran passi de Carlos de primeres i el davanter vermell ha definit per sota de Imanol. La primera meitat ha finalitzat amb una falta frontal per a la UD Poblense que ha sortit desviada lluny de la meta defensada per Jesús.

La segona meitat ha iniciat amb un ritme alt, molt semblant al de la primera. Gran intensitat en jugades individuals, però sense perill en totes dues àrees. A partir del minut 55 el partit ha estat d'anades i vingudes per part dels dos equips. En les botes de Javier han arribat les contres més perilloses per als vermells. En el minut 14, el RCD Mallorca B ha tingut una doble ocasió en les botes de Carlos. Una passada filtrada per Thomas i el mediapunta vermell s'oposat en dues ocasions amb el portera blaugrana.

En el minut 72, Dani ha tingut una ocasió clara per als vermell. Després d'una passada en llarg Gayà, ha disputat una pilota amb el central blaugrana i després d'una retallada ha disparat molt prop del pal esquerre de Imanol. En el minut 80 ha arribat l'empat de la UD Poblense. Després d'una gran parada de Jesús, la pilota li ha caigut en la línia de gol a Tià Sastre que ha empès la pilota. En el 83’ el RCD Mallorca B s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Gayà.

Amb el gol blaugrana, els de Julián Robles no han deixat d'intentar-lo. Acostaments a l'àrea, però sense aconseguir rematar entre els tres pals. En el minut 90 ha marcat Aitor Pons el segon gol per a la UD Poblense. Una carrera en solitari que poc ha pogut fer Jesús. Amb el segon gol blaugrana s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca B: Jesús, Alberto, Ocaña, Gayà, Andreu, Thomas (66’), Javier (57’), Óscar (57’), Tovar, Carlos (74’), Karim (74’)

Suplentes: Enric (57’), Elías, Dani (66’), Jaime (57’), Luka (74’), Fran, Bravo, Erik, Fode (74’)

UD Poblense: Imanol, Mateo, Damià (68’), Lucas, Mateu Ferrer (80’=, Aitor, Javi Moreno (55’), Pep Vidal (55’), Dani Benítez, Tià Sastre, Álvaro

Suplentes: Calonge (55’), Amengual, Víctor (55’), Jaime, Saúl, Cape (68’), Oller, Pau Cendrós (80’), Xisco

Goles: Tovar, 0-1 (30’); Tià Sastre, 1-1 (80’); Aitor Pons, 2-1 (90’)