Cròniques cantera

El RCD Mallorca B aconsegueix la victòria en el primer partit de l'any (2-1)

El filial vermell suma de tres després de guanyar al CD Binissalem en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio

El RCD Mallorca B va aconseguir vèncer al CD Binissalem en el primer partit del 2021 per als vermells (2-1). Partit molt igualat en el qual els de Julián Robles van haver d'esprémer-se al màxim. Un golàs de Pablo Gálvez i un altre en pròpia meta van servir per a sumar els primers tres punts de l'any.

El partit va arrencar amb un conjunt vermell amb el domini de la possessió i amb els acostaments més clars. En el minut 19, Pablo Gálvez va rebre un gran passi de Javi Llabrés, però el tret del davanter no va sobrepassar a Boison. Minuts després, els mateixos protagonistes van ser els encarregats d'anotar el primer gol del partit.

Passada la mitja hora de joc, des de la frontal de l'àrea, Pablo Gálvez va caçar una passada amb l'exterior de Llabrés i, amb molta sang freda, Gálvez va picar la pilota per sobre de la defensa i del portera visitant aconseguint així el primer gol vermell. Amb el gol del filial mallorquinista es va arribar al descans.

La segona meitat es va iniciar amb un guió similar al de la primera. Control i llargues combinacions dels locals, però que, amb el pas dels minuts, es van veure interrompudes amb un joc directe del CD Binissalem. A pilota parada va arribar el punt de l'empat. En el 75, Francesc va rematar un centre després d'un servei de cantonada botat per Forteza.

Vuit minuts més tard, també d'estratègia, va arribar el gol de la victòria per al filial vermell. Després de treure en curt, Javier Albín va posar un centre tancat buscant el punt de penal i la pilota va impactar en Samuel i va entrar en la porteria del CD Binissalem. Aquest gol va suposar la victòria i els tres primers punts del 2021 per als de Julián Robles.

RCD Mallorca “B”: Leo Román, Santi Llull, Iván Bravo (80’), Gayà, Marc Carmona, Óscar Coll, Alberto (72’), Elías (72’), Pablo Gálvez, Adrián Montalbán (62’), Javier Llabrés

Suplents: Enric Martínez (62’), Cristian Makate (72’), Miguel Martin (72’), Albín (80’)

CD Binissalem: Boison, Samuel, Antonio, Francesc, Forteza, Romero, Valles, Manuel, Bennasar, Miguel, Pau Oliver

Gols: Pablo Gálvez, 1-0 (31’); Francesc, 1-1 (75’); Samuel (p.p), 2-1 (83’)