Mallorca BN

El RCD Mallorca B aconsegueix el campionat de Tercera

El RCD Mallorca B és el nou campió del grup balear de la Tercera divisió després de vèncer 4-3 a la UD Poblense en un partit vibrant disputat a Son Bibiloni. El filial, a més, ha aconseguit el rércord de punts amb 93 i no ha perdut un sol partit a casa en tota la temporada regular. Ara, dilluns entrarà en el sorteig per ascendir a Segona divisió B com a cap de sèrie.

El partit ha començat malament per als interessos del RCD Mallorca B. Jaume Calonge ha avançat als poblers al minut 6 després d'una jugada d'estratègia. L'equip de Pepe Gálvez no s'ha anat del partit i ha aconseguit el premi gràcies a un gol de Toni Jou en el minut 23. El migcampista ha anotat després d'aprofitar un córner a favor.

L'inici del segon temps ha estat elèctric pel RCD Mallorca B i James ha provocat un penal al minut 46. Rodado no ha fallat des dels onze metres. Calonge, però, ha tornat a posar la taules en el marcador amb un altre gol de cap en el minut 59. Amb 2-2 al marcador, Enzo ha provocat un penal i Rodado ha tornat a exercir de killer des dels onze metres. El davanter ha canviat la direcció del llançament i ha posat 3-2 en el minut 53. En el 74, Rodado ha marcat el hat-trick després de lluitar una pilota fins a l'últim moment després d'una bona acció personal. Ja en el descompte, el Poblense ha retallat distàncies gràcies a un gol en pròpia porta de Pedra.