Destacats

El RCD Mallorca aconsegueix la victòria en el Anxo Carro davant el CD Lugo (0-1)

Els vermells guanyen a domicili gràcies a un gol des dels onze metres de Salva Sevilla en la segona meitat

El RCD Mallorca aconsegueix la seva tercera victòria consecutiva després de guanyar al CD Lugo en el Anxo Carro (0-1). Els de Luis García Plaza vencen en la seva segona partit lluny de Mallorca en la temporada amb un gol de Salva Sevilla des del punt de penal i deixant, per quart partit consecutiu, la porteria a zero.

Per a la cinquena jornada de la lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat diversos respecte al de la victòria davant el CD Tenerife a causa dels compromisos internacionals de cinc jugadors vermells. Russo, Sedlar, Cufré i Alegria han entrat en lloc de Valjent, Bava, Llac i Abdón Prats.

Els primers minuts de partit han estat de tanteig per part dels dos equips. Llargues possessions, però sense arribar a combinar en zona de tres quarts, ni crear perill sobre les àrees. La primera ocasió de perill ha arribat en el minut 14 amb un gran tret de Cufré des de fora de l'àrea. Un xut que ha passat molt prop de la porteria d'Ander.

Dos minuts després, el RCD Mallorca ha tornat a arribar amb perill. Jugada llarga i amb ràpides combinacions en la qual ha estat una acció iniciada en les botes de Manolo Reina i, després de diverses passades per la banda esquerra, la pilota ha arribat a Murilo que, des de dins de l'àrea, no ha pogut anotar.

En els següents minuts, els de Luis García Plaza han tingut el domini de la pilota. Els acostaments visitants han arribat d'incorporacions laterals de Cufré que, amb bons centres, no han trobat rematador. En els minuts finals de la primera part el RCD Mallorca ha insistit la porteria gallega. Clars acostaments, però sense arribar a materialitzar les ocasions. Amb un conjunt visitant bolcat s'ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han arrencat amb el mateix guió del final de la primera meitat. El RCD Mallorca amb el control de la pilota i acostant-se a l'àrea gallega. En el minut 56, el col·legiat de la trobada, després d'una llarga revisió pel VAR, ha assenyalat penal a favor del conjunt vermell per una mà dins de l'àrea de Pita després d'una acció de Murilo dins de l'àrea. Salva Sevilla ha estat l'encarregat d'executar i anotar el primer gol vermell del partit.

Amb el gol del conjunt de Luis García Plaza, el CD Lugo ha fet un pas endavant, però els visitants han continuat amb la solidesa defensiva. En el minut 64 ha arribat una ocasió clara per als vermells amb un tret des de fora de l'àrea de Joan Sastre. Un minut després ha arribat la primera ocasió per als locals. Un centre lateral de Campabadal que, per poc, no arriba a rematar Barreiro.

En el minut 77 el CD Lugo s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Xavi Torres per doble targeta groga. Amb la inferioritat numèrica local, els vermells han tingut ocasions per a sentenciar la trobada. Dani Rodríguez ha disposat d'una ocasió clara amb un tret des de dins de l'àrea que ha passat prop de la meta defensada per Ander. En el darrer minut del partit, el CD Lugo s’ha quedat amb nou jugadors després de l’expulsió de Pita per doble tarjeta groga. Amb l’expulsió i el domini de la pilota per part del RCD Mallorca s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Raíllo, Russo, B. Oliván, Cufré (74’), Sedlar, Murilo, Salva Sevilla (86’), Dani Rodríguez (86’), Murilo (69’), Alegría

Suplents: Miquel Parera, Leo, Iván Bravo, De Galarreta (86’), Antonio Sánchez (74’), Luka Romero, Abdón, Fran Gámez (86’), Sedlar, Febas (69’), Ibraim, Amath, Mboula

CD Lugo: Ander, Xavi T, Diego Alende, Pita, Seoane, Herrera (79’), Barreiro, Borja (58’), Gerard (86’), Rodríguez, Luis Ruíz

Suplents: Varo, Barbosa, Juanpe, Hugo Rama, Carrillo (79’), Pedro, Canella, Chris Ramos (86’), Campabadal (58’), Venancio, Iriome, Quindimil

Goles: Salva Sevilla, 0-1 (56’)