Destacats

El RCD Mallorca aconsegueix els tres punts d'or en la seva visita a Vallecas

L'equip vermellenc inicia la segona volta de la Lliga amb un important triomf davant el Rayo Vallecano (1-3)

El RCD Mallorca va guanyar al Rayo Vallecano (1-3) a l'Estadi de Vallecas. Els de Luis García Plaza varen començar la segona volta de la Liga SmartBank amb triomf gràcies als gols d'Amath Ndiaye, Abdón Prats i Salva Sevilla en els primers 20 minuts de partit. Luis Advíncula va marcar el gol visitant.
Luis García Plaza va realitzar fins a quatre canvis en l'onze inicial respecte a la derrota davant la UD Las Palmas. En defensa, Fran Gámez i Brian Oliván varen substituir Joan Sastre i Braian Cufré; al centre de camp, Íñigo Ruiz de Galarreta va entrar per Iddrisu Baba; a la zona ofensiva, Antonio Sánchez va entrar a la banda per Lago Junior.

Els de Luis García Plaza varen entrar al partit amb molta confiança i varen marcar en la seva primera arribada clara en el minut 3. Antonio Sánchez va recuperar la pilota a la zona ofensiva i Amath va afusellar Stole Dimitrievski després d'una paret amb Abdón. Al minut 13 va arribar el segon gol vermellenc. Abdón va enviar la pilota al fons de la xarxa, després d'aprofitar el rebuig del porter al seu primer xut des de dins de l'àrea. Sis minuts més tard va arribar el tercer, a les botes de Salva Sevilla que va executar a la perfecció un tir lliure des de la frontal de l'àrea. Arribant a la fi de la primera part, al 41, Luis Advíncula va retallar distàncies amb un bon xut des de fora de l'àrea. Amb l'1-3 es va arribar a la mitja part.

La segona part va estar marcada per la igualtat i el control del partit per part del RCD Mallorca. Els dos equips varen arribar a les àrees, però sense posar en risc als porters. Amb l'1-3 es va arribar a la fi del partit.

RCD Mallorca: Reina, Oliván, Raíllo, Valjent, Gámez (12’), Ruiz de Galarreta, Salva Sevilla (89’), Dani Rodríguez, Antonio Sánchez, Amath (89’), Abdón (83’).

Suplents: Parera, Franco Russo (12’), Febas (89’), Murilo, Lago Junior (83’), Mboula, Trajkovski, Cufré (89’), Fran González, Luka, Diabate, Gayà.

Rayo Vallecano: Dimitrievski, Velázquez (24’), Alejandro Catena, Francisco Garcia, Advíncula, Mario Suárez (77’), Isi Palazón (45’), M. L. S. Trejo, Álvaro, Pozo (45’), Bebé (63’).

Suplents: Roberto, Iván Martos, Santi Comesaña (45’), Leonardo Ulloa, Andrés Martín (45’), Qasmi (63’), Joni Montiel (77’), E. Saveljich (24’), Mario Hernández, Daniel Moreno, Iker Ortega, Manuel Navarro.

Gols: Amath Ndiaye 3’, 0-1; Abdón 13’, 0-2; Salva Sevilla 19’, 0-3; Luis Advincúla, 41’, 1-3.