Destacats

El RCD Mallorca aconsegueix els tres punts davant la UD Almeria (0-1)

Els vermells guanyen als d'Almeria amb un golàs de Abdón en el descompte

El RCD Mallorca venç a la UD Almeria en l'Estadi dels Jocs Mediterranis (0-1). Els de Luis García Plaza guanyen per tercera jornada consecutiva en el qual ha estat un partit molt igualat però que s'ha decidit en el descompte amb un gol de xilena de Abdón.

Per a la jornada 16 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat tres canvis en l'equip titular. Sastre i B. Oliván han arrencat en els laterals substituint a Gámez i Mboula, mentre que Cufré ha passat a la zona atacant; Bava ha entrat per Salva Sevilla en el centre del camp.

El primer acostament del partit ha arribat en el minut 8 quan els vermells han generat perill amb un tret des de la frontal d'Antonio Sánchez que ha tocat en un defensa i ha sortit a córner. A partir d'aquí la igualtat ha dominat la trobada. Els dos equips ben posicionats, sense concedir i amb molt de futbol. Llargues possessions i bones combinacions i, sobretot, amb una pressió ofensiva dels de Luis García Plaza.

En el minut 32 ha arribat el segon xut vermell, el primer entre els tres pals. Cufré ha finalitzat una bona jugada de combinació. El seu xut ha sortit fluix i Fernando ha detingut en dos temps. A cinc minuts del final, la UD Almería ha provat a Manolo Reina des de lluny amb una falta directa botada per Carvalho. Amb igualtat, tant en marcador com en joc, s'ha arribat al descans.

La segona part ha continuat amb la tònica de la primera. Possessions llargues i sense ocasions clares. Els acostaments de tots dos equips han arribat amb trets llunyans que no han posat en dificultats als porters. En el minut 69 ha arribat l'ocasió més perillosa per als bermellones. Salva Sevilla ha xutat una falta perillosa des de la frontal, però Fernando ha buidat lluny de la porteria.

En el 71, la UD Almería ha enviat la pilota al pal amb un tret llunyà de Samu. En el rebutgi i des del sòl, Manolo Reina ha detingut el xut de Sadicdes de dins de l'àrea. En el temps de descompte ha arribat el gol del RCD Mallorca. Abdón Prats ha marcat un golàs de xilena després d'un bon centre lateral de Lago Júnior. Amb el 0-1 s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, A. Raíllo, Valjent, B. Oliván, Ruiz De Galarreta (89’), Baba (55’), Dani Rodríguez, Cufré (79’), Antonio Sánchez (55’), Amath (89’)

Suplents: Miquel Parera, Russo, Fran Gámez, Mboula (55’), Febas, Álex Alegría, Abdón (79’), Murilo, Lago Junior (89’), Salva Sevilla (55’), Sedlar (89’), Luka Romero

UD Almería: Fernando, Aitor Buñuel, C. De La Hoz (60’), Petrovic (67’), Sadic, Centelles (67’), Robertone (67’), Lazo (83’), Carvalho, Chumi, Cuenca

Suplents: Makaridze, Escobar, Morlanes (67’), Aketxe, Akieme (67’), Corpas (60’), Maras, Balliu, Samu (67’), Villalba, Mendes, Ramazani (83’)

Gols: Abdón, 0-1 (90’)