Cròniques cantera

El Mallorca guanya 0-1 el primer partit de lliga

El Reial de Mallorca ha guanyat 0-1 a Peralada en el primer partit de Lliga. L'equip de Vicente Moreno ha superat un bon inici del conjunt local per sumar tres punts que donen molta confiança.
Després de diferents arribades del Peralada, el Reial Mallorca ha agafat el timó del partit amb molt bones ocasions. Damià ha impactat molt des de fora de l'àrea i ha obligat a Gianni a fer una gran aturada. Uns minuts més tard, Àlex López ha estat molt a prop del gol amb un bon xut que ha topat amb el travesser.
Després de passar pels vestidors, el Reial Mallorca ha posat una marxa més al partit per merèixer tres punts. Lago Junior ha tengut una bona oportunitat per anotar, però després d'una bona acció personal, la pilota no ha entrat. Després, el propi Lago ha fet que Gianni es tornàs a lluir amb una bona rematada a la sortida del córner.
A la segona part, Vicente Moreno ha mogut la banqueta i Reyna i Abdón han substituït a Pol i Àlex López, aquest últim lesionat en una mà des de la primera part. Abdón ha estat molt important en el 0-1 definitiu. El davanter ha lluitat una pilota que ha acabat amb un rebuig a la frontal de l'area. Javier Bonilla no s'ho ha pensat i el seu llençament amb cama esquerra ha entrat a la porteria local.
El resultat de 0-1 no s'ha mogut del marcador i els jugadors han ofert els tres punts als aficionats desplaçats a Peralada.

Onze del Reial Mallorca: Reina, Sastre, Xisco, Raíllo i Bonilla; Pol, Damià, Pedraza i Lago. Àlex López i Cedric.
També han jugat: Reyna per Pol (min.54), Abdon per Àlex López (min.61) i Álex Serrano per Cedric (min 86).