Destacats

El Mallorca cau amb orgull al Bernabéu

Derrota per la mínima (1-0) en un partit en el qual dos pals van privar als mallorquinistes d'un premi majoR

El RCD Mallorca ha caigut per la mínima (1-0) però amb molt d'orgull enfront del Reial Madrid a causa d'un gol d'Antonio Rüdiger en el segon temps. Dos pals han evitat un premi major dels visitants en el camp del líder.

El partit va arrancar amb una alta intensitat per part de l'equip mallorquinista, que durant tot el partit li va poder jugar de tu a tu a l'elenc blanc, mostrant-se molt ben ordenat en defensa i sense amagar-se a l'hora de tractar de generar perill en la porteria contrària.

La primera ocasió, no obstant això, ha arribat per als locals en el 19' amb una passada filtrada de Luka Modrić per a Vinicius, però el brasiler s'ha topat amb una gran intervenció d'un Predrag Rajković molt encertat durant tot el xoc. De fet, el serbi va tornar a aparèixer en el 36' amb una gran estirada a un tret, de nou, del '7' del Madrid.

No obstant això, qui va acabar tancant el primer temps amb dues ocasions molt clares va ser el Mallorca. La primera va arribar en el minut 41 gràcies a un contraatac dels de Javier Aguirre que va acabar amb un centre des de l'esquerra de Dani Rodríguez, que es va trobar amb el cap d'Antonio Sánchez. La rematada del mallorquí es va estavellar contra la fusta de la porteria de Lunin i per molt poc la pilota no va depassar la línia de gol. Posteriorment, i en l'última jugada de la primera part, Larin va aprofitar una pilota solta dins de l'àrea local després d'un servei de cantonada, però el seu xut no va trobar porteria.

En el segon temps, els d'Aguirre van mantenir el mateix guió i van tornar a inquietar Lunin, aquesta vegada amb un xut des de fora de l'àrea de Samu Costa, que, de nou, es va topar amb la fusta. Poc més tard, Matija Nastasić va veure una groga que implica sanció, per la qual cosa es perdrà el pròxim partit davant el Celta de Vigo.

Arribant a l'equador del segon temps, el Madrid va estrènyer més cercant l'1-0 i la va tenir en el minut 68 amb una ocasió de Rodrygo, però Rajkovic va demostrar uns excel·lents reflexos per a evitar el gol del brasiler. En el rebutg, Brahim Díaz es va topar amb la fusta. No obstant això, la resistència mallorquinista va sucumbir mancant tretze minuts amb un córner botat per Modrić i que va ser cabotejat al fons de les xarxes per Antonio Rüdiger.

En els últims minuts, el Mallorca ho va intentar, però el marcador no s'anava a moure més, per la qual cosa es va arribar al final dels 90 minuts amb 1-0. Un partit on els d'Aguirre n'han merescut més.