Destacats

El Mallorca B molt a prop del títol

La setmana passada, el conjunt de Javier Olaizola aconseguia certificar la seva classificació matemàtica per disputar els play offs d'ascens a Segona B però l'objectiu va més enllà: acabar la temporada com a campions de grup. Després de moltes setmanes, el filial segueix en el més alt de la taula i ha sumat aquest diumenge novament els tres punts en el camp del Collerense. A 25 graus a l'ombra, els mallorquinistes varen saltar a la gespa de Ca na Paulina per emportar-se un nou triomf en un camp complicat de petites dimensions. Als d'Olaizola els va costar situar-se en el terreny de joc i no varen poder evitar que els locals, en el minut 9 s'avancessin en el marcador amb un gol de falta directa dins de l'àrea que va disparar Agus. L'alegria al Collerense li va durar ben poc, ja que tan sols 4 minuts després, Stephen es va encarregar de marcar pels vermellons i empatar el partit. A més, el match va quedar sentenciat en la primer part, quan en el minut 43, Mateu Ferrer va empènyer dins de la porteria un tret de Clausí que va significar l'1 a 2 pels visitants. Clausí va demostrar que ja es troba en plena forma,una bona notícia per a l'equip que l'ha recuperat fa poc després d'una llarga lesió. La segona part va ser de poc futbol i molts jugadors de tots dos equips varen veure targetes per joc perillós i per protestar. Per aquest segon motiu, Javier Olaizola també va ser amonestat i l'entrenador del Collerense, Miguel Espadas, va ser expulsat i va haver d'abandonar la banqueta. Amb aquest resultat, i mancant tan sols 4 jornades, el Mallorca B es troba líder a 4 punts del Formentera i el Penya Esportiva. Precisament, els eivissencs són un dels propers rivals de l'equip juntament al Santa Catalina At, el Platges de Calvià i el Rotlet Molinar, que serà en aquest camp on el filial tancarà la temporada. Foto: José Lorente