Destacats

El Mallorca B comença l'any guanyant per golejada (1-7)

L'equip de Javier Olaizola ha jugat aquest migdia el primer partit del 2016 al camp del Platges de Calvià i ha sortit victoriós amb un resultat que reflecteix la superioritat dels mallorquinistes durant tota la trobada. A més, gràcies als 3 punts sumats i a l'empat del Formentera davant el Campos, el Mallorca B se situa líder del grup 11 de la 3a divisió amb 35 punts. A la gespa, pocs minuts han estat necessaris perquè els vermellons inauguressin el marcador. En el minut 9, Stephen ha marcat des de fora de l'àrea el primer gol del partit. El davanter ha estat molt efectiu en atac i ha estat un dels grans protagonistes d'avui al costat de Lima, que precisament després d'una assistència de Stephen, ha marcador el segon gol en el minut 35. Poc abans del descans, l'àrbitre ha anul·lat un gol al Platges de Calvià per falta sobre el porter Benji i dos minuts després era Stephen qui marcava el tercer pels mallorquinistes, després d'una bonica jugada de Quique i Angel. La segona part ha seguit amb la mateixa dinàmica de superioritat del filial del Mallorca i en el minut 58 Lima pujava el quart gol al marcador. Però el Platges de Calvià també ha creat les primeres ocasions clares pel seu equip i el 74, Gabi retallava diferències i marcava de falta directa l'únic tant dels locals. La festa però, ha durat tan sols un instant, en el 76, Carracedo marcava el cinquè i en el 85 era Lima, qui sumava el sisè del partit i a més, signava el seu particular hattrick. Ja com a cirereta del pastís, el pixixi Mateu Ferrer, que havia començat el partit des de la banqueta, ha marcat un golàs i ha situat l'1-7 definitiu al marcador. Amb aquest resultat, el Mallorca B comença l'any amb una golejada tal com havia acabat el 2015. Els vermellons són capdavanters i prometen una segona volta més regular. Aquesta setmana dimecres ja tenen un nou compromís, a Son Bibiloni a les 11:30h davant el Rotlet Molinar.