Destacats

El Mallorca B celebra el Dia dels Reis amb una nova victòria

En el Dia dels Reis i amb el vent com a protagonista, saltaven a la gespa de Son Bibiloni el RCD Mallorca B i el Rotlet Molinar en el partit corresponent a la dinovena jornada de la Tercera Divisió Balear. A poc més de les 11:30h l'àrbitre feia sonar el xiulet i arrencava el partit, un partit en el qual el Mallorca era clar dominador del cuir però no aconseguia acabar les jugades, d'altra banda, el Rotlet Molinar, buscava aprofitar els errors del rival i així ha estat, en el minut 11?, Antonio, manava una pilota llarga des de la defensa que aconseguia enverinar gràcies al vent, i Benji, que estava avançat, no aconseguia aturar. Amb el 0-1 en el marcador, el Mallorca buscava igualar de nou el marcador i així ha estat, després d'una falta a la vora de l'àrea rival, Cristeto, aconseguia llançar el tret de falta a l'esquadra de Víctor i posar l'1-1 en el marcador. Les ocasions seguien en ambdues porteries, un gol anul·lat al Rotlet Molinar, després d'una fallada de Benji, activava les alarmes del conjunt mallorquinista, però, en el minut 41?, Carracedo aconseguia manar la pilota al fons de les malles després de quedar-se la pilota morta a l'àrea rival. Després del 2-1 s'anirien els jugadors al descans. La segona part seguiria amb el mateix guió, el Mallorca dominant el joc i el Rotlet esperant els errors del rival, i així, va tornar a succeir però sense sort per a l'equip rival, una pilota que perdia One en defensa, permetia que els davanters del Rotlet tinguessin la seva ocasió més clara de la segona part, però Benji aconseguia enviar el tret a córner. El Mallorca seguia intentant ampliar el marcador, però fins al minut 81?, una gran jugada per banda de Stephen que deixaria la pilota en safata a Lima per poder fer el 3-1 en el marcador. Ja amb tot fet, en el minut 89?, Mateu Ferrer aconseguia sentenciar el partit després d'empènyer una pilota que havia quedat mort després d'un tret llunyà de Cano i que el portera Víctor no havia aconseguit blocar. Amb aquesta victòria, el filial mallorquinista porta cinc partits consecutius guanyant i es manté en la primera posició de la taula. Crònica: Miquel Llabrés de Futbol Mallorca Foto: José Lorente