Destacats

El Juvenil DH s’imposa 1-2 a l’Espanyol

Partit vibrant i molt disputat entre dos grans rivals el viscut el passat divendres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque i que amb l’1 a 2 a favor col•loca el Juvenil DH segons a dos punts del FC Barcelona, lider de la categoría.

Els locals intentaren ser protagonistes amb pilota però la defensa vermella s’imposà quasi sempre. El Juvenil DH, tant a la contra amb un Valverde molt determinant, com combinant i manant amb pilota a camp rival, especialment amb Tom, Llabrés i Florit, aconseguiren anar guanyant terreny i a la mitja hora, avançar-se amb un penal comès sobre Víctor que transformà Tom.

Dos minuts després, a una gran jugada dels vermells, Tom va cedir el gol a Víctor. Abans del descans, Mercadal va estar a punt de finiquitar el matx però la seva rematada fou enviada a córner in extremis pel porter local.

El 0-2 al descans va obligar als pericos a fer canvis i anar a pel partit. El porter Aaron  ho va aturar quasi tot, llevat d’un xut que va sortir rebotat de la defensa illenca i va suposar l’1 a 2 final.

RCD Mallorca DH:  Aarón, Tomas, Matas (Óscar, 77’), Pablo, Prada, Florit, Valverde (Montalbán, 69’), Llabrés, Víctor, Tom (Simón,83’) y Mercadal (Gálvez,89’).

Goles: 0-1 Tom, 27’; 0-2 Víctor, 30’; 1-2 Jofre, 63’.