Cròniques cantera

El Juvenil B del RCD Mallorca guanya al CD Manacor i es col·loca a un punt del líder

Els vermells van superar als manacorins amb els gols de Jan Salas i Adrián Picazo

El Juvenil B del RCD Mallorca va guanyar al líder de la Lliga Nacional Juvenil, el CD Manacor, en el camp cinc de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Els de Llorenç Enrich van superar als manacorins gràcies als gols de Jan Salas, en la primera meitat, i d'Adrián Picazo, en la segona. Amb aquesta victòria, els vermells van sumar la seva quart victòria consecutiva i es col·loquen a un punt del líder, el propi CD Manacor.

En el qual era un partit de molta importància, els dos conjunts van sortir al terreny de joc proposant el seu futbol i, sobretot, molta igualtat. Intensitat, força i duels individuals que van fer oblidar el vent i el fred que hi havia sobre el verd. Fins al minut 32 no va arribar la primera ocasió i va anar per a anotar el primer gol del partit. El màxim golejador d'aquest Juvenil B, Jan Salas, va rematar amb l'esquerra un centre lateral de Binimelis per a superar al porter manacorí.

Després del gol vermell, el conjunt local va mantenir la pilota i va saber controlar el partit. Amb l'avantatge per la mínima es va arribar al temps de descans. Un descans que va servir perquè els visitants canviessin l'estructura de joc per a trobar els llocs en la defensa bermellona. En el 62, Picazo va ser l'encarregat d'anotar el segon gol del partit i, pràcticament, sentenciar la trobada. El davanter vermell va aprofitar una bona pilota per a, amb un toc subtil, superar al portera del CD Manacor.

Amb el 2-0, el RCD Mallorca volia més i, després d'un servei de porta de Joan Pol, Bruno Calcagno es va plantar només davant Guillem, però el porter manacorí es va anticipar a la seva retallada. En el minut 81, els locals es van quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Gabriel per segona targeta groga. Ja en la recta final, el CD Manacor va tenir l'oportunitat de retallar distàncies des dels onze metres, però el tret del capità, Amador, va sortir desviat. Al final, el 2-0 va ser el resultat que serveix als vermells a situar-se a un punt del líder, el CD Manacor.

RCD Mallorca: Joan Pol, Nando (83'), Santi Ávila, Gabriel, Tomás, Expósito, Bruno (83'), Jan Salas (76'), Picazo (67'), Alejo, Binimelis (76')

Suplents: Tomeu Salva, Juan Planas (83'), Sergio Rico (83'), Colom, Antonio Bueno (76'), Sergi Porcel (76'), Alfredo (67')

Gols: Jan Salas, 1-0 (32'); Picazo, 2-0 (62')