Cròniques cantera

El Juvenil A venç 2-0 al CEE  Europa

Els golejadors vermells van ser de Víctor Lázaro i Dani García

El Juvenil A del RCD Mallorca va aconseguir un gran triomf davant la CEE Europa a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Amb aquesta victòria, els de Carlos Muñoz sumen 36 punts i ocupen a zona alta de la classificació.

Al conjunt vermell li van bastar dos minuts per a avançar-se en el marcador gràcies a un bon contratac executat per Miquel Llabrés, que posaria la pilota al cor de l'àrea perquè Víctor Lázaro manarà l'esfèric al fons de les malles. En el minut 13’ de partit ho intentaria el CEE Europa amb un tret des de fora de l'àrea, però que marxaria desviat. Una primera part en la qual el conjunt local va ser el clar dominador.

Seria en el minut 54’ de la segona meitat quan arribaria el 2-0 del RCD Mallorca. En aquesta ocasió, Bruno Calcagno iniciaria una jugada que acabaria finalitzant Dani García, manant la pilota al fons de la xarxa. Mancant tres minuts per al final, podria haver arribat el 3-0 després d'una gran rematada de Diego López, que el porter del CEE Europa atallaria des de la mateixa ratlla de gol. D'aquesta manera, el Juvenil A del RCD Mallorca suma un important triomf que el manté en la zona alta de la taula. El pròxim partit serà front al Ciutat  Ebre.

RCD. Mallorca: Marc Monedero, Dani García, Santi Ávila, Pablo Moyá (72' Calatayud ), Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez, Jan Salas (72' Nicolás Baratucci ), Miquel Llabrés, Bruno Calcagno, Víctor Lázaro (58' Diego López).

C.E. Europa: Gerad E. Vacas, Sergi Batuescas, Aexandro Enzo Angel Vera (65' Alexander Amate), Alejandro García (80' Andreu Colom ), Aiman Boussid (65' Aron Rodrigo), Berni Pereira (29' Willy Tomás ), Vicens Oromi, Julen Villarassa, Alex Plaza (80' Aron Rodrigo).