Cròniques cantera

El Juvenil A goleja i es consolida en la part alta (6-1)

Els de Carlos Muñoz van dominar a la UE Cornellà des del principi del partit

El Juvenil A del RCD Mallorca va aconseguir una important victòria davant la UE Cornellà en la Ciutat Esportiva Antonio Asensio. Els de Carlos Muñoz van golejar i es consoliden en la part alta de la classificació. Amb aquesta victòria suma tres victòries consecutives en aquest 2023.
Des del primer minut de partit es va veure un RCD Mallorca endollat i amb ganes d'emportar-se els tres punts. La pilota parada va ser clau per als vermells. En el minut 4, Martí Payeras va avançar als locals anticipant-se després d'un córner a la defensa catalana.
Poc després, en el 9, Dani García va sorprendre la defensa visitant per a culminar una gran jugada col·lectiva i anotar el segon tant del partit. En la recta final de la primera migad, Pau Mascaró va rematar un gran centre de Diego després d'un servei de cantonada. El davanter vermell ja acumula set punts en Divisió d'Honor aquesta temporada.
Després del descans el guió no va canviar. Erik Quevedo va rematar un bon centre, una vegada més de córner, per a anotar el quart gol bermellón. En la recta final de la trobada van anotar Víctor Lázaro després de centre de Santi Ávila i Llabrés després d'una bona jugada individual de Calcagno. Carles va ser l'autor del gol visitant en els últims minuts del partit.
Aquesta victòria va suposar tres punts molt importants per a un Juvenil Al fet que ara mateix és tercer classificat i amb una molt bona dinàmica en aquest 2023. Tres victòries en tres partits. Ara els de Carlos Muñoz i Xavi Francisco ja pensen en el derbi mallorquí davant el CD San Francisco del pròxim cap de setmana.
RCD Mallorca: Alex Quevedo, Dani García, Santi Avila, Pablo Moya, Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez, Jan Salas, Woiski, Pau Mascaró, Diego López

Sustitucions: Víctor Lázaro, Calcagno, Luis Montiel (55'); Llabrés (75'); Calatayud (79')

UE Cornellá : Damián Ferrando, Jordi González, David Pons, Dani Rubio, Ivan Ortega, Izán González, Nico Silva, Ferrán Durán, Carles Garrido, Jhoansel Luisao, Xavier Finot.

Sustitucions: Pablo López (46'); Iker Fernández, Luka (60'); Marc Jurado, Joan Serra (73')

Gols: Martí Payeras, 1-0 (4'); Dani García, 2-0 (9'); Pau Mascaró, 3-0 (44'); Erik, 4-0 (50'); Llabrés, 5-0 (81'); Lázaro, 6-0 (83'); Carles, 6-1 (86')