Destacats

El Juvenil A empata 1-1 davant el CF Badalona

Santiago Ávila va ser l'autor del gol vermell

El Juvenil A del RCD Mallorca va empatar 1-1 enfront del CF Badalona en el partit corresponent a la jornada 25 de lliga en l'Estadi Municipal de Badalona. El conjunt dirigit per Carlos Muñoz suma 47 punts i es manté tercer en la classificació.

Una primera part molt igualada en la qual la primera gran oportunitat va ser dels vermells després d'un servei de cantonada que va rematar Jan Salas. Una acció en la qual es va reclamar penal per una possible mà d'un jugador del CF Badalona que va treure l'esfèric baix pals, però que el col·legiat no va considerar punible. Minuts més tard, el col·legiat anul·laria un gol al conjunt català per fora de joc. Seria en el minut 37 del duel quan arribaria el primer gol del partit obra de Xavier Almansa després d'una gran jugada per banda dreta.

L'entrenador del conjunt mallorquinista va optar per fer dos canvis després del pas pel vestuari per a encarar la segona meitat. El gol del conjunt vermell arribaria en el minut 53 després d'una gran jugada col·lectiva amb un centre de Miquel Llabrés que remataria Carlos Boga per a posar les taules en el marcador. En la recta final del partit tots dos equips van cercar el segon gol, però sense sort de cara a porteria. D'aquesta manera, va haver-hi repartiment de punts en el Municipal de Badalona.

El pròxim partit del Juvenil A serà aquest diumenge 9 d'abril enfront de la SD Huesca a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

Juvenil A RCD Mallorca: Marc Monedero, Carles Sogorb, Santiago Avila (Pere Haro); Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez (Gabriel Salas); Miquel Jan Salas, Alexander C Woiski (Miquel Llabrés); Bruno A. Calcagno, Diego López (Daniel García).

CF Badalona: Carlos Boga, Victor Aregall, Ayman Zoubair, Victor Edo, Bassirou Diao, Tomas Carbonell, Marc Scuri (Mark Patrick); Pol Canillo, Joaquin Peñalver, Francisco García (Pablo Calvo); Xavier Almansa (Sergio Rey).